Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
18 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ.

Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω όλο το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου μας για την υπεράνθρωπη προσπάθεια που καταβάλλεται κάτω από αντίξοες συνθήκες σε έναν άνισο αγώνα από τον οποίο όμως βγαίνουν νικητές μαζί με τους νοσηλευόμενους.

Ήμουν κι εγώ ένας από αυτούς στην πτέρυγα covid-19.Νοσηλεύθηκα για μία εβδομάδα.
Ανθρωπιά και επαγγελματικότητα γίνονται ένα με αποδέκτες εμάς.

Δεν ένιωσα καθόλου μόνος, που λόγο της πανδημίας δεν επιτρέπεται η είσοδος σε κανέναν. Νοσηλεύτριες και νοσηλευτές πέρα των προγραμματισμένων επισκέψεων ήταν δίπλα μας σε ότι χρειαζόμασταν με επικοινωνία και με χιούμορ (Γιωτα, Σοφία, Μαρία, Χρυσάνθη, Μαρία, Χριστίνα, Σταμάτης, Δημήτρης).Οι κύριες στην καθαριότητα άψογες και αυτές.Συμπαραστεκόντουσαν σε αυτό που περνάγαμε, με τον καλό τους τον λόγο αλλά ταυτόχρονα και ο χώρος πάντα καθαρός.

Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω την ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟ-ΦΥΜΑΤΙΟΛΟΓΟ κ.ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΥ που από την μέρα του rapid test μέχρι και σήμερα δείχνει ανελλιπώς το ενδιαφέρον της σε όλους τους νοσηλευόμενους.Είναι πάνω από όλα άνθρωπος και μετά επιστήμων.

Κλείνω το ευχαριστήριο αυτό με μία παράκληση στις κεφαλές του νόμου μας από την θέση στην οποία βρίσκονται να είναι αρωγοί και το πιο σημαντικό να ΑΚΟΥΝΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΕ.Το δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει το βγάζουν είς πέρας καθημερινά αυτοί οι ΑΦΑΝΕΙΣ ΗΡΩΕΣ στη πανδημία που περνάει η χώρα μας.
Τους χρειαζόμαστε και θέλουν την συμπαράσταση μας.

Γιώργος Μαγδαληνός

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ