Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
19 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Διοικήτρια ΓΝΛ: 53 τα εν ενεργεία στελέχη μας

Μετά από την ανάρτηση του πρώην Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ληξουρίου, κ. Δημήτρη Δημουλιού, στην οποία αναφέρονται συγκεκριμένες ενέργειες που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της θητείας του και με αφορμή κάποιες διαφοροποιήσεις ως προς τον αριθμό του προσωπικού, ήρθαμε σε επικοινωνία με τη σημερινή Διοικήτρια του Μαντζαβινάτειου, κ. Μοσχονά, η οποία μας ενημέρωσε ότι: “Το Γ.Ν. Ληξουρίου έχει 53 εργαζόμενους σήμερα“.

Θυμίζουμε ότι στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Βουλευτής στο kefaloniastatus.gr και στην εκπομπή “viva voce” είχε αναφέρει ότι το ΓΝΛ λειτουργεί με 55 στελέχη ενώ με την μετέπειτα ανάρτησή του ο κ. Δημουλιός είχε κάνει λόγο για 41+6 κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Ωστόσο, το πραγματικά κρίσιμο ερώτημα που αντιμετωπίζουμε μετά τις πρωθυπουργικές εξαγγελίες για περικοπές δομών στην Υγεία, δεν είναι ο ακριβής αριθμός των εργαζομένων αλλά το αν το νοσοκομείο του Ληξουρίου θα συνεχίσει να υπάρχει με τη μορφή που το γνωρίζουμε ή αν θα μετατραπεί σε ένα Κέντρο Υγείας.

Στη σχετική ερώτηση που είχαμε υποβάλλει στον κ. Καππάτο, μας είχε απαντήσει τα εξής : ” Υπάρχουν προτάσεις που δεν είναι ακόμη γνωστές σε κανέναν, είναι πολύ νωρίς ακόμη. Δεν υπάρχει κάποια πρόταση για το Ληξούρι για να κλείσει(το Μαντζαβινάτειο). Είμαι υπέρ της λειτουργίας του. Σε κάθε περίπτωση η κυβέρνηση είναι αυτή που αποφασίζει αλλά εγώ θα θέσω τις απόψεις μου μαζί με τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου και με το Διοικητή του Αργοστολίου”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 14ο λεπτό:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ