Τετάρτη 23 Απριλίου 2025
15.4 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Πλεύρης με το καλημέρα σας: καμία μονιμοποίηση επικουρικών γιατρών

Στην επισήμανση ότι δεν θα υπάρξει καμία μονιμοποίηση επικουρικών γιατρών προχώρησε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης σε συνάντηση που είχε με τη διοίκηση της ΠΟΕΔΗΝ, προσθέτοντας ότι οι συμβάσεις τους θα ανανεωθούν μέχρι τον Μάιο του 2022.

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι δεν είναι εξασφαλισμένη η προκήρυξη των θέσεων όλων των συμβασιούχων ώστε να συμμετάσχουν με αυξημένη μοριοδότηση.

Αναφορικά με τους εργαζόμενους με συμβάσεις ορισμένου χρόνου ο υπουργός υγείας σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ είπε ότι  δεν υπάρχει κυβερνητική απόφαση ανανέωσης των συμβάσεων τους, αν και ο ίδιος θα κάνει θετική εισήγηση.

Να σημειωθεί ότι η Ομοσπονδία πραγματοποίησε την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Υγείας στο πλαίσιο στάσης εργασίας, ζητώντας την άρση της αναστολής καθηκόντων των ανεμβολίαστων επαγγελματιών υγείας που έχει ως αποτέλεσμα όπως αναφέρει, «να αποδιοργανωθεί και ραγδαία να ιδιωτικοποιείται το σύστημα υγείας», αλλά και την επίλυση οικονομικών και θεσμικών ζητημάτων.

Την Τετάρτη συνεδριάζει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕΔΗΝ για την περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

ΠΗΓΗtvxs.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ