Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
14.3 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Το ένοχο μυστικό του ΓΝΚ

Η παρέμβαση του Αλέξανδρου Παντελειού στο Δημοτικό Συμβούλιο για την Υγεία.

Υπάρχει ένα «ένοχο μυστικό» πίσω απ’ τις πόρτες και τους διαδρόμους του ΓΝΚ που ψιθυρίζεται από στόμα σε αυτί αλλά που κανένας δεν τολμά να πει! Αυτό το «ένοχο μυστικό» που ενδεχομένως να έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης στην κατάσταση που επικρατεί τόλμησε να βάλει στο τραπέζι ο Αλέξανδρος Παντελειός.

«Να μη βάλουμε κάτω απ’ το χαλί το γιατί έφυγαν γιατροί απ’ την Κεφαλονιά» είπε ο επικεφαλής της «Κεφαλονιάς, νησί για όλους». Υπάρχουν, συνέχισε, μαρτυρίες που κάνουν λόγο για εχθρικό περιβάλλον εντός του ΓΝΚ… Είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο; Μα αν αληθεύει, θα φύγουν και οι υπόλοιποι! Ποιοι είναι οι υπεύθυνοι γι’ αυτήν την κατάσταση; Ακούσαμε για εκφοβισμό… για καταχρηστική λειτουργία κλινικών… κάτι δεν πάει καλά εδώ. Οφείλουμε να το δούμε και όχι να κάνουμε ότι δεν το βλέπουμε!

Είναι αλήθεια ότι το θέμα έτσι όπως το έπιασε ο κ. Παντελειός συζητιέται έντονα από ιατρικά στελέχη του ΓΝΚ αλλά κι από γνώστες της εσωτερικής πραγματικότητας του ΓΝΚ. Υπάρχουν άραγε κατεστημένα συμφέροντα μέσα στο νοσοκομείο μας που διώχνουν γιατρούς; Έτσι φαίνεται! Αλλά ποια είναι αυτά και τι κάνουν οι Διοικήσεις για να τα σπάσουν;

Οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι δεν μπορούν να κάνουν τους κατασκόπους. Οι άνθρωποι που γνωρίζουν και έχουν στοιχεία οφείλουν να μιλήσουν χθες! Περισσότερο απ’ όλα όμως, είναι καθήκον της Διοίκησης να αποκαλύψει αυτό το «ένοχο μυστικό» και να σπάσει το όποιο απόστημα υπάρχει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ