Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023
16 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Το σωματείο των εργαζομένων ΓΝΚ για τις μετακινήσεις υγειονομικού προσωπικού

Το Σωματείο Εργαζομένων του Γ.Ν.Κ. απαιτεί τη στελέχωση όλων των δομών υγείας στην Κεφαλονιά ώστε να μη γίνονται μετακινήσεις από τη μια δομή στην άλλη για να καλύπτονται τα κενά. Οι εργαζόμενοι δεν είναι «λάστιχο» για να μετακινούνται ξαφνικά σε δομές που απέχουν χιλιόμετρα από τον τόπο εργασίας τους και κατοικίας τους.

     Είναι άνθρωποι, έχουν οικογένειες και δεν μπορεί να διαταράσσεται η ζωή τους από τη μια μέρα στην άλλη, ούτε να τινάζεται στον αέρα ο οικογενειακός τους προϋπολογισμός ειδικά όταν οι μισθοί είναι από τους χαμηλότερους στην Ευρώπη. 

     Με αυτήν την τακτική αναγκάζονται να μεταναστεύουν στο εξωτερικό ή να καταφεύγουν στο ιδιωτικό τομέα ή μήπως τελικά αυτός είναι ο στόχος των κυβερνώντων προκειμένου να διαλυθεί η δημόσια και δωρεάν υγεία και να κερδοσκοπούν οι κλινικάρχες;  

     Ζητάμε τη στελέχωση του Κ. Υ. Σάμης, των νοσοκομείων στο Αργοστόλι και στο Ληξούρι, του ΕΚΑΒ και όλων των δομών υγείας της Κεφαλονιάς χωρίς να γίνονται αναγκαστικές μετακινήσεις προσωπικού, ώστε να διασφαλίζεται η κάλυψη των υγειονομικών αναγκών των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού μας. 

                            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

                ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΙΜΑΡΑΣ                     ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται