Σάββατο 15 Ιουνίου 2024
20.6 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Διαβητικοί Κεφαλονιάς / Η υλοποίηση της ημερίδας για τα μεταβολικά νοσήματα στέφθηκε με επιτυχία

Αγαπητοί φίλοι,

Η υλοποίηση της ημερίδας στον Κεφαλο για τα μεταβολικά νοσήματα στέφθηκε με επιτυχία.

Οι παρουσιάσεις των επιστημόνων ήταν εκπληκτικές και μας άφησαν με ανοιχτό το στόμα τόσο για τις πληροφορίες και τα νέα που μας μετέφεραν σχετικά με τις εξελίξεις για τη νόσο, όσο και για την απλότητα της μεταφοράς των πληροφοριών.

O Dr Ανδρέας Μελιδώνης μας καθήλωσε για μια ακόμα φορά με την παρουσίαση του για το διαβήτη με τρόπο μοναδικό και κατανοητό ακόμη και για τον πλέον αδαή.

Η κυρία Αικατερίνη Τρικαλληνού μας ενημέρωσε για τα προβλήματα της παχυσαρκίας τις εξελίξεις και τις προοπτικές που η πρόοδος επιστήμη μας προσφέρει.

Η κυρία Ασημίνα Γανωτοπούλου για τα προβλήματα της υπέρτασης και της δυσλιπιδαιμίας τα νέα φάρμακα και τους τρόπους ελέγχου της νόσου.

Ήταν πραγματικά εντυπωσιακές παρουσιάσεις από κορυφαίους επιστήμονες που παρουσίασαν με απλότητα και πλήρως κατανοητά επιστημονικές πληροφορίες υφηλής σημαντικότητας.

Η αντιδήμαρχος υγείας και κοινωνικής πολιτικής του δήμου Αργοστολίου προλόγησε την εκδήλωση ,και δήλωσε την αρωγή της στις προσπάθειες του συλλόγου μας. Εξέφρασε δε την επιθυμία να συμρέξουμε σε επόμενες άμεσες δράσεις

Μας τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι των φορέων του νησιού μας και απήυθηναν χαιρετισμό. Ο εκπρόσωπος του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Δημητρίου αιδεσιμότατος πατήρ Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος του Νοσοκομείου Αργοστολίου κ. Μαρτίνης Δημήτρης, Η διοικητής του Μαντζαβινάτειου νοσοκομείου Ληξουρίου κ. Ζωή Μοσχονά καθώς και ο πρόεδρος του οδοντιατρικού συλλόγου κ. Γεράσιμος Χιόνης.

Ευχαριστούμε από καρδιάς για τις ευχές και τα καλά τους λόγια καθώς και όλους τους παρευρισκόμενους. Η παρουσία τους μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε με μεγαλύτερο πάθος την προσπάθεια μας για την ενημέρωση και υποστήριξη των συμπατριωτών μας γύρω από τα θέματα της νόσου.

Διαβητικοί Κεφαλονιάς Ιθάκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ