Αγαπητοί συμπολίτες μας
Σας ενημερώνουμε ότι το καταφύγιο για άλλη μια φορά βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση για να εξασφαλίσει τις τροφές για τα ζώα που φιλοξενεί αλλά και για τα άλλα αδέσποτα της περιοχής μας. Η ακρίβεια έχει μειώσει σημαντικά τη ποσότητα τροφής που αγοράζαμε με τα ίδια χρήματα. Για να μην αναφέρουμε τις ανάγκες σε φάρμακα, απορρυπαντικά, θεραπείες κλπ. Οι υπάρχουσες τροφές θα διαρκέσουν μόνο για δέκα ημέρες ακόμη.
Παρακαλούμε θερμά να βοηθήσουμε με όποια δυνατότητα έχει ο καθένας μας, ακόμη και με ένα σακί ξηρά τροφής, μία κονσέρβα για σκύλο ή γάτα για να εξασφαλίσουμε την επιβίωση των ζώων μας τους δύσκολους μήνες του χειμώνα.
Οι δωρητές μπορούν οι ίδιοι να παραδίδουν ότι επιθυμούν στο καταφύγιο στη ΒΙΠΕ ή να επικοινωνήσουν με την κ.ΜαρίναΜασσάδο στο τηλ. 6979072801
Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ
Από το Δ.Σ