Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022
15.9 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

O λόγος που σε 9 χρόνια από σήμερα δεν θα κάνουμε πια σεξ!

Δεν είναι μακρινό το 2030 και τότε…τέρμα το sex…

Μadame de Coco

Σύμφωνα με την επιστήμη, το 2030 δηλαδή δε θα κάνουμε πια έρωτα. Ο David Spiegelhalter, στατικολόγος και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ διενήργησε μια μελέτη επάνω στις ερωτικές σχέσεις ζευγαριών ηλικίας 16 έως 64 ετών. Σύμφωνα με τον Spiegelhalter, τα στοιχεία που προέκυψαν είναι αποκαλυπτικά.

Σύμφωνα με τον Spiegelhalter, τα στοιχεία που προέκυψαν είναι αποκαλυπτικά. “Τα ζευγάρια είχαν κατά μέσο όρο πέντε σεξουαλικές επαφές το μήνα στη δεκαετία του 1990, μετά στη δεκαετία του 2000 μειώθηκαν στις τέσσερις και στο 2010 στις τρεις“. Σύμφωνα με τον ειδικό, με αυτό το ρυθμό στη δεκαετία του 2030 τα ζευγάρια δε θα κάνουν πια έρωτα.

Ο λόγος; Η υπερβολική ενασχόληση με τα ηλεκτρονικά μέσα. Η συνεχής χρήση των smartphones και άλλων ηλεκτρονικών συσκευών βλάπτει σοβαρά τη σεξουαλική υγεία των ζευγαριών. “Πριν από μερικές δεκαετίες η τηλεόραση ήταν ο μόνος περισπασμός στην κρεβατοκάμαρα, και σημειωτέον δεν είχαν όλα τα ζευγάρια συσκευή σε αυτό το δωμάτιο, ενώ σήμερα τα έξυπνα τηλέφωνα και τα tablets μας συνοδεύουν παντού και νιώθουμε την ανάγκη να είμαστε συνεχώς συνδεδεμένοι με όσα γίνονται στον κόσμο και με την καθημερινότητα των φίλων μας”. Σύμφωνα με τον καθηγητή, η τεράστια ενασχόληση με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι αυτό που σκοτώνει την ερωτική επιθυμία.

Είναι και ακόμα ένας σοβαρός λόγος… Ο εθισμός και η εμμονή με τις τηλεοπτικές σειρές υποκαθιστούν την ερωτική διάθεση, μειώνοντας έτσι το χρόνο που περνά ένα ζευγάρι στο κρεβάτι.. Το Netflix δε, έχει παίξει αρνητικό ρόλο σε αυτόν τον τομέα.

Ποιά είναι η λύση; Να αφήνουμε όσο γίνεται, έξω από την κρεβατοκάμαρα  τα κινητά τηλέφωνα και τις έξυπνες συσκευές και να κλείνουμε όσο πιο συχνά μπορούμε την τηλεόραση…

ΠΗΓΗklik.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται