Κυριακή 21 Ιουλίου 2024
31 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης :Στηρίζουμε την υποψηφιότητα της Ρόδης Κράτσα

Γράφει ο Μάκης Λεκατσάς

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν την άποψη των αρθρογράφων τους και όχι κατά ανάγκη του kefaloniastatus.gr

Στην Κεφαλονιά βρίσκεται από νωρίς το μεσημέρι ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μαζί με τον βουλευτή Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας Σπύρο Κουλκοδίνα, προκειμένου να στηρίξουν  την υποψηφιότητα της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων και εκ νέου υποψήφιας Ρόδης Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, εν όψει του της μάχης  του δεύτερου γύρου των Περιφερειακών Εκλογών .

Ο κ. Χρυσοχοΐδης βρέθηκε το μεσημέρι  της Τετάρτης, στο εκλογικό κέντρο της κας Κράτσα στο Αργοστόλι, μαζί με τον Βουλευτή Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγή Καππάτο, τον Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρο Τραυλό και με δηλώσεις του στήριξε την κα Κράτσα, τονίζοντας ότι είναι η καλύτερη επιλογή  ώστε να  διαχειριστεί  τα κονδύλια  του ΕΣΠΑ  και του Ταμείου  Ανάκαμψης και να  συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε το 2019 στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. 

Από την πλευρά της η κα Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου έκανε μια αναφορά στα έργα    της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων επισημαίνοντας  τις παρεμβάσεις  με αντιπλημμυρικά  έργα  , την μεγάλη βοήθεια που προσφέρει η Περιφέρεια  στον τομέα  της υγείας, την προώθηση του αθλητικού τουρισμού , ενώ αναφέρθηκε και στην έλλειψη ανθρωπίνου  δυναμικού  στην περιφέρεια , το οποίο αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα στην πρόοδο των μελετών .

Τονίσε  ότι Θα είμαστε εδώ από την επόμενη μετά την επανεκλογή μας, για να εκτελέσουμε  πολλά   έργα  που έχουμε ήδη μελετημένα  και μερικά. από  αυτά αφορούν έργα  οδικής  ασφάλειας  ύψους 8 εκατομμύριων  ευρώ για την Κεφαλονιά .

Στο εκλογικό κέντρο στο Αργοστόλι, βρέθηκαν πολλοί υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τον συνδυασμό της κας Κράτσα ‘’’’, ο πρόεδρος της ΠΕΔΙΝ Αλέξανδρος Παρίσης, που διατηρεί πολύ φιλικές σχέσεις με τον κ. Χρυσοχοΐδη   στελέχη  της τοπικής Νέας Δημοκρατίας, αλλά και μέλη της ΟΝΝΕΔ .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ