Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
13.8 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου ενημερώνει

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ Γραφείο Δημάρχου Πλ. Βαλλιάνου 28100 Αργοστόλι Τηλ. 2671360160 Fax: 2671022572 email: dimarxos_arg@argostoli.gov.gr    Αργοστόλι, 17-07-2020  
  

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου ενημερώνει

Σήμερα Παρασκευή 17 Ιουλίου ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος υποδέχτηκε τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα στο Δημαρχείο Αργοστολίου.

Τον κ. Τσίπρα συνόδευαν οι πρώην υπουργοί Νεκτάριος Σαντορινιός, και Κατερίνα Νοτοπούλου, καθώς επίσης και οι Θεόδωρος Γαλιατσάτος και Αφροδίτη Θεοπεφτάτου.

Στη συνάντηση που ακολούθησε συμμετείχαν και  οι Δήμαρχοι Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης, Σάμης Γεράσιμος Μονιάς & Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας.

Οι Δήμαρχοι παρουσίασαν στον Πρόεδρο την κατάσταση που επικρατεί στους Δήμους του νησιού μετά την διάσπαση του Καλλικρατικού Δήμου Κεφαλονιάς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο κ. Τσίπρας από την μεριά του τους επέστησε την προσοχή στο μεταφορικό ισοδύναμο το οποίος όπως τους τόνισε υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να καταργηθεί και του οποίου η πλατφόρμα δεν έχει ανοίξει ακόμα για το 2020 και στην μεταφορά της ΜΕΘ του νοσοκομείου μας.

Από όλες τις πλευρές τονίστηκε η ανάγκη άμεσης ενίσχυσης της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, σε όλα τα ζητήματα τα οποία έχει επηρεάσει η πανδημία του Κορονοϊού και κυρίως στην ενίσχυση των επιχειρήσεων και των εργαζομένων που πλήττονται βάναυσα την φετινή τουριστική περίοδο. 

Εκ του Γραφείου Δημάρχου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ