Κυριακή 14 Απριλίου 2024
24 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ανδρέας Κτενάς : “Ας μην ενοχλείται ο κ. Γαλιατσάτος από τα έργα, θα έρθουν και άλλα”

Απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας στον πρώην Περιφερειάρχη

για την επίσκεψη της Υπουργού Πολιτισμού στη Λευκάδα

“Με αφορμή την τριήμερη επίσκεψη της Υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη, στη Λευκάδα, ο επικεφαλής της ΑΝΑΣΑ κος Γαλιατσάτος οδηγήθηκε σε νέο παραλήρημα, αδυνατώντας να κρύψει την ενόχλησή του για την ένταξη στο ΕΣΠΑ Ιονίων Νήσων 2014-2020, για πρώτη φορά, τόσων πολλών έργων πολιτισμού στη Λευκάδα.

Ενοχλείται ο κος Γαλιατσάτος για την εξαιρετική και αποτελεσματική συνεργασία που έχει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων με το Υπουργείο Πολιτισμού, και υλοποιούνται επιτέλους έργα!

Ενοχλεί τον κ. Γαλιατσάτο η εγρήγορση, η ταχύτητα και η αποτελεσματικότητα με την οποία κινείται η νέα Περιφερειακή Αρχή, γιατί αναδεικνύει την απόσταση που μας χωρίζει από την προηγούμενη περιφερειακή αρχή ΑΝΑΣΑ.

Η νέα Περιφέρεια Ιονίων Νήσων μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο από την ανάληψη των καθηκόντων της, έβγαλε από το τέλμα υφιστάμενα έργα, ενώ παράλληλα ενέταξε πληθώρα νέων έργων πολιτισμού στο τρέχον ΠΕΠ / ΕΣΠΑ Ιονίων Νήσων 2014-2020, τόσα όσα δεν ενέταξε μέσα σε μια 5ετία η προηγούμενη περιφερειακή αρχή.

Ο κος Γαλιατσάτος δείχνει την ελαφρότητα με την οποία αντιμετώπιζε επί τον ημερών του το ΕΣΠΑ Ιονίων Νήσων. Του αρκούσε να μένει στα χαρτιά και καθηλωμένο στις διαδικασίες.

Η κοινωνία της Λευκάδας, αλλά και ολόκληρης της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, εισπράττει και αναγνωρίζει καθημερινά την αποτελεσματικότητα της νέας Περιφερειακής Αρχής.

Αυτό, είναι δυσβάστακτο και δεν μπορεί να το διαχειριστεί ο κος Γαλιατσάτος και η παράταξή του, και πέφτουν συνεχώς σε ατοπήματα.

Να τον ενημερώσουμε ότι η συνεργασία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με το Υπουργείο Πολιτισμού θα αναπτυχθεί σε πολλούς τομείς περαιτέρω.

Ας μην ενοχλείται ο κ. Γαλιατσάτος από τα έργα, θα έρθουν και άλλα!!!”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ