Σάββατο 27 Απριλίου 2024
16.5 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Εδώ ο κόσμος χάνεται, και ο βουλευτής… το διασκεδάζει!

Τη στιγμή που οι πολίτες της Κεφαλονιάς δοκιμάζονται σκληρά από τις δυσμενείς επιτπώσεις της πυρκαγιάς που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις του ΧΥΤΥ στην Παλλοστή, ο βουλευτής Κεφαλληνίας κ. Παναγής Καππάτος περνάει ευχάριστα βράδια πολιτικών συζητήσεων με τους συναδέλφους του στο Παγκράτι!

Αυτό αποκαλύπτει το δημοσίευμα της ενημερωτικής ιστοσελίδας iefimerida.gr, σύμφωνα με το οποίο ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου, κ. Γρ. Δημητριάδης, παρέθεσε δείπνο σε βουλευτές της ΝΔ το βράδυ της Τρίτης. Μεταξύ αυτών και ο Παναγής Καππάτος…

Ο Παναγής Καππάτος απολαμβάνει το δείπνο του μαζί με άλλους βουλευτές της ΝΔ στην ταβέρνα “Καραβίτης” στο Παγκράτι ενώ οι Κεφαλλήνες είναι κλειδαμπαρωμένοι μέσα στα σπίτια τους σαν τα ποντίκια εξαιτίας της έλλειψης καθαρού αέρα στις περιοχές γύρω απ’ την Παλλοστή…

Ακόμη και με την πιο μετριοπαθή κριτική, η στάση του βουλευτής Κεφαλληνίας-Ιθάκης κρίνεται ως απαράδεκτη.

Ο κ. Καππάτος όχι μόνο δεν έχει δημοσιεύσει την παραμικρή ενέργεια σχετικά με αυτό το μείζον ζήτημα για τα νησιά μας, όχι μόνο δε βρίσκεται στην Κεφαλονιά με τη φυσική του παρουσία, όχι μόνο δεν έχει ασκήσει τα μέσα κοινοβουλευτικού ελέγχου που διαθέτει προκειμένου να αναγκάσει τον Υπουργό Περιβάλλοντος σε δράσεις ανάσχεσης της καταστροφής, όχι μόνο δεν έχει ενημερώσει την κοινή γνώμη για το τι ακριβώς σημαίνει σύμφωνα με τη δική του ενημέρωση, αλλά αντιθέτως φαίνεται να απολαμβάνει τις κοσμικές ανέσεις της Αθήνας χωρίς να σέβεται στο παραμικρό την αγωνία των συμπολιτών του για τις δυσμενείς επιπτώσεις αυτής της μυστηριώδους πυρκαγιάς για την υγεία των παιδιών και των ηλικιωμένων του τόπου μας.

Αναμένουμε άμεσα από το βουλευτή Κεφαλληνίας-Ιθάκης τις ενέργειές του, τις απαντήσεις στα πολλαπλά ερωτήματα που εγείρονται απ’ αυτήν την τεράστια καταστροφή, τις πράξεις στις οποίες προτίθεται να προχωρήσει προκειμένου να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία στο μέλλον από παρόμοιες καταστροφές και, φυσικά, να αποδώσει ευθύνες σε αυτούς που τους αναλογούν μέσω των αρμόδιων κυβερνητικών οργάνων.

Δείτε το δημοσίευμα της iefimerida.gr :

Τραπέζι σε βουλευτές της ΝΔ έκανε το βράδυ της Τρίτης ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου Γρηγόρης Δημητριάδης.

Είναι η πρώτη φορά που ο στενότερος συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη παραθέτει δείπνο σε μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, προκειμένου να «αφουγκραστεί» τις απόψεις των βουλευτών και να συζητήσει μαζί τους διεξοδικά τα θέματα της επικαιρότητας.

Αναμένεται μάλιστα να ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες και συναντήσεις με βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, ώστε να γίνεται ανταλλαγή απόψεων και να συζητούνται τοπικά θέματα, καθώς και να αναλύεται η κυβερνητική πολιτική για τα ζητήματα της επικαιρότητας.

Το ραντεβού έγινε στην παραδοσιακή ταβέρνα «Καραβίτης» στο Παγκράτι, η οποία φημίζεται για τις πολιτικές βραδιές που φιλοξένησε τις τελευταίες δεκαετίες.

Στο πρώτο αυτό δείπνο συμμετείχαν ο υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών, βουλευτής Ρεθύμνου, Γιάννης Κεφαλογιάννης, η βουλευτής Μαγνησίας Ζέττα Μακρή, ο βουλευτής Κεφαλληνίας Παναγής Καππάτος, η βουλευτής Ιωαννίνων Μαρία Κεφάλα, ο βουλευτής Εβρου Χρήστος Δερμεντζόπουλος και ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς.

Σε χαλαρή ατμόσφαιρα, η συζήτηση περιεστράφη γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις. Ο κ. Δημητριάδης άκουσε τους βουλευτές εφ’ όλης της ύλης, αλλά και τις θέσεις τους για τοπικά θέματα από τις περιφέρειές τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ