Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022
16 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Κοινή περιοδεία Καππάτου-Μιχαλάτου

Με τον Δήμαρχο Αργοστολίου Θ. Μιχαλάτο σε περιοχές του Δήμου Αργοστολίου

Στα πλαίσια των υποχρεώσεων μου, προσπαθώ να επισκεφθώ τις περισσότερες περιοχές των δήμων της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης.

Στόχος μου είναι να μεταφέρω, σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση, την ακριβή εικόνα από τα προβλήματα που υπάρχουν στην πολιτική ηγεσία, ώστε να γίνουν εξειδικευμένα αιτήματα για την ταχύτερη αποκατάσταση των καταστροφών που προκλήθηκαν.

Για αυτό το λόγο την Τρίτη 22/9 επισκέφθηκα περιοχές του Δήμου Αργοστολίου (Λειβαθώς, Ομαλά, Ελειός-Πρόννοι), συνοδευόμενος από το Δήμαρχο Αργοστολίου κ. Θεόφιλο Μιχαλάτο.

Στη Λειβαθώ συναντήθηκα με την Αντιδήμαρχο κ. Κρυσταλλία Μιχαλάτου και στα Ομαλά με τον Αντιδήμαρχο κ. Ματιάτο, οι οποίοι με ενημέρωσαν και για όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα για την αποκατάσταση των περιοχών ευθύνης τους. Επίσης συνομιλήσαμε και για τα κυριότερα προβλήματα που απομένουν να αντιμετωπιστούν στη Λειβαθώ και τα Ομαλά.

Στον Πόρο συνάντησα τον Αντιδήμαρχο κ. Κουρκουμέλη και τον Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας κ. Γαλιατσάτο, όπου μιλήσαμε για τις εργασίες αποκατάστασης στο λιμάνι, την παραλία και τη γέφυρα Τζαννάτων. Ακολούθως μεταβήκαμε στο Ξενόπουλο και το Καπανδρίτι όπου συναντήσαμε και τον Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας κ. Κόκλανο.

Σε όλες τις περιοχές είδαμε από κοντά τα σημεία με τα κυριότερα προβλήματα και συζητήσαμε για τις προτεραιότητες που υπάρχουν, ώστε εκεί να κατευθυνθούν επιπλέον πόροι, ανθρώπινο δυναμικό και μηχανήματα.

Με τιμή,
Παναγής Καππάτος
Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται