Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024
29 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Συνάντηση Κράτσα-Φαίακα

Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου:  Στηρίζουμε και αναδεικνύουμε

τον αθλητισμό σε όλα τα επίπεδα

Συναντήση Περιφερειάρχη με Πρόεδρο και μέλη ΔΣ

Κερκυραϊκού Αθλητικού Ομίλου Χειροσφαίρισης “ΦΑΙΑΚΑΣ

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Κερκυραϊκού Αθλητικού Ομίλου Χειροσφαίρισης (Handball)  “ΦΑΙΑΚΑΣ” κ. Σπύρο Περούλη και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομάδας, είχε η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, την οποία επισκέφθηκαν στο γραφείο της, παρουσία του Εντεταλμένου Συμβούλου Αθλητισμού και Νεολαίας Γιάννη Αρμενιάκου.

Οι εκπρόσωποι του Αθλητικού Ομίλου ενημέρωσαν την Περιφερειάρχη για την διαχρονική και ανοδική πορεία της ομάδας, επισημαίνοντας ότι η Ομάδα “ΦΑΙΑΚΑΣ” είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Κέρκυρας και των Ιονίων Νήσων στην Ανώτατη Εθνική Κατηγορία Α1 Handball Premier δίπλα σε ιστορικά σωματεία της χώρας.

Τα μέλη του Δ.Σ ζήτησαν την στήριξη της Περιφέρειας στην προσπάθεια της αντρικής ομάδας για είσοδο στην 8άδα της Α1 Handball Premier, καθώς και της γυναικείας για μια ιστορική ΕΠΑΝΟΔΟ στην Α1 Εθνική Κατηγορία Γυναικών.

Η Περιφερειάρχης ενημερώθηκε για το πρόγραμμα και τους στόχους της Ομάδας και υποσχέθηκε την συμπαράσταση της εξωστρέφειας και της προβολής της Ομάδας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Εξέφρασε δε την ικανοποίηση της για την πορεία της Ομάδας καθώς αποτελεί μια από τις ιστορικές ομάδες του αθλήματος με μεγάλη προσφορά ενώ έχει αναδείξει σπουδαία ταλέντα που έχουν στελεχώσει κατά καιρούς όλες τις Εθνικές μας ομάδες.

Η στήριξη και η ανάδειξη του αθλητισμού αποτελεί βασικό στόχο Περιφερειακής Αρχής παράλληλα με  την ύπαρξη σωστών αθλητικών υποδομών. Τα ταλέντα μας, που μας κάνουν υπερήφανους στην Ελλάδα και το εξωτερικό πρέπει να απολαμβάνουν της στήριξής μας σε όλα τα επίπεδα. Ενισχύουμε την προσπάθεια των τοπικών αθλητικών φορέων και πολιτών για την συμμετοχή πολιτών όλων των ηλικιών στον αθλητισμό και θα εξακολουθήσουμε να συμβάλλουμε προς αυτή την κατεύθυνση με πρωτοβουλίες που θα πραγματοποιηθούν μετά το τέλος της πανδημίας του covid-19”, δήλωσε η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου.

Η Περιφερειάρχης ενημέρωσε, επίσης, αναφορικά με το πρόγραμμα “Ζήσε Αθλητικά” της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στο οποίο θα συμμετέχει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων με πολλές δυνατότητες προαγωγής του αθλητισμού, και ζήτησε την συνεργασία του Κερκυραϊκού Αθλητικού Ομίλου Χειροσφαίρισης για κοινές δράσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ