Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024
26 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ.

Καταγγέλουμε την απόφαση της κυβέρνησης να μην ενταχθεί ο κλάδος μας στην επανεκκίνηση των επαγγελμάτων υγείας.

Η κυβέρνηση με την αιτιολογία της επιβάρυνσης των μετακινήσεων των πολιτών προς τα εργαστήρια Αισθητικής συνεχίζει να μας έχει σε πλήρη αναστολή ενώ ταυτόχρονα έχει επιτρέψει το άνοιγμα συναφών κατηγοριών προσωπικής υγιεινής και φροντίδας.

Με τη δικαιολογία του φόβου της συνάθροισης πολιτών συνεχίζει να μας έχει σε αναστολή ενώ υπηρεσίες Αισθητικής παρέχονται ήδη ατύπως κατ’οίκον και σε βαθμό ανεξέλεγκτο πλέον απο τους μηχανισμούς ελέγχου , ενισχύοντας τόσο τη διάδοση της νόσου covid-19 όσο και τον αθέμιτο ανταγωνισμό.

Δηλώνουμε οτι ο κλάδος μας σήμερα βάλλεται απο όσους ασκούν παράτυπα υπηρεσίες Αισθητικής. Η ομοσπονδία μας έχει πληθώρα φωτογραφικού υλικού απο αναρτήσεις στο διαδίκτυο με διαφημίσεις απο άτομα που ασκούν αντιποίηση του επαγγέλματος των Αισθητικών παράνομα.

Καλούμε την Κυβέρνηση μέσω της ομοσπονδίας μας και των τοπικών συλλόγων απο τη θέση της ευθύνης που μας διακατέχει όλους τους επαγγελματίες Αισθητικούς με νόμιμα εργαστήρια Αισθητικής να γίνει δεκτό το αίτημα επανεκκίνησης της δραστηριότητας μας σαν το τελευταίο επάγγελμα υγείας που αυτή τη στιγμή παραμένει σε πλήρη αναστολή.

Αν θέλει η Κυβέρνηση οπως λέει να κρατήσει όρθιο “το επιχειρείν” με γνώμονα την ασφάλεια και τη δυνατόν μικρότερη επιβάρυνση του υγειονομικού φορτίου, δηλώνουμε σε όλους τους τόνους οτι η εξαίρεση των εργαστηρίων Αισθητικής προκαλεί στρέβλωση στους κανόνες της αγοράς και ταυτόχρονα είναι υγειονομική βόμβα ανεξέλεγκτη απο όλους τους μηχανισμούς ελέγχου. Η απόφαση αυτή είναι άδικη, ακατανόητη και του ποδαριού και προσβάλει κατάφωρα εμάς ως επαγγελματίες υγείας αλλά και τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται.

Σε περίπτωση που η κυβέρνηση δεν υποχωρήσει θέλουμε να σας ευχηθούμε έστω απο αυτό το βήμα Καλές γιορτές, με υγεία. Επίσης, να σας ευχαριστήσουμε για την αμέριστη συμπαράσταση σας και την αγάπη σας όλες αυτές τις μέρες που δεν μπορέσαμε να σας έχουμε κοντά μας.

Το 2021 θα μας βρεί τουλάχιστον ικανοποιημένους γιατί εμείς μόνοι μας σαν κλάδος με τον αποκλεισμό μας δεν αποτελέσαμε κίνδυνο για την δημόσια υγεία αφού αποτρέψαμε την αθρώα συνάθροιση στους δρόμους προς τα εργαστήρια Αισθητικής. (τα σχόλια δικά σας).
Σας ευχαριστούμε, μείνετε ασφαλείς και με υπομονή στην αναμονή.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΙ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
• ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ
• ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΥ
• ΖΩΗ ΚΟΥΝΑΔΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ