Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
14.6 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ν. Βαλλιανάτος : μεθοδεύονται περίεργες εξελίξεις με την επιμονή της περιφέρειας

Ο Ν. Βαλλιανάτος λάβρος εναντίον Κράτσας και Νέας Δημοκρατίας

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου και μέλος της Διαχειριστικής Επιτροπής του Φορέα Αίνου Νικόλας Βαλλιανάτος,  μιλώντας στην ραδιοφωνική  εκπομπή του δημοσιογράφου Σάκη Βούτου Bήμα του Πολίτη στον Ionian Galaxy, αναφέρθηκε σε πολύ σημαντικά ζητήματα που αφορούν τα νησιά μας.

Ήταν λάβρος εναντίον της περιφερειακής αρχής Κράτσα και της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τη διάλυση του Φορέα Αίνου και το νέο φορέα  διαχείρισης απορριμμάτων (ΦΟΔΣΑ).

Για τον Φορέα Αίνου είπε ότι θεωρεί απαράδεκτο το γεγονός να διαλυθεί και να φύγει η έδρα του από τη Κεφαλονιά τη στιγμή που το νησί έχει 6 περιοχές Natura, τον Αίνο και το Δρυμό ενώ η Ζάκυνθος μόνο τις χελώνες Caretta. Ο ίδιος πιστεύει ότι η διάλυση του Φορέα Αίνου έχει άμεση σχέση με τις γεωτρήσεις πετρελαίου στη θάλασσα αφού την άδεια τώρα για τα χωρικά ύδατα της Κεφαλονιάς θα τη δώσει ένα διορισμένο διοικητικό συμβούλιο στη Ζάκυνθο αντί του Φορέα.

Όσον αφορά το ΦΟΔΣΑ ήταν κατηγορηματικός ότι μεθοδεύονται περίεργες εξελίξεις με την επιμονή της περιφέρειας το νέο εργοστάσιο στο ΧΥΤΥ Παλλοστής να το δημοπρατήσει εταιρεία εκτός νησιού και να πληρωθεί με 100 χιλιάδες ευρώ αντί να το δημοπρατήσει ο Δήμος Αργοστολίου που το ετοίμασε χωρίς αυτό το υπέρογκο έξοδο.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο κλίμα που επικρατεί στο Δημοτικό Συμβούλιο και στις σχέσεις του με τον πρώην δήμαρχο κ. Παρίση αλλά και τον κ. Παντελειό.

Όλη η συνέντευξη του Νικόλα Βαλλιανάτου στο ηχητικό που ακολουθεί:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ