Σάββατο 15 Ιουνίου 2024
20.6 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Όλοι έχουμε περάσει στρατό | Γράφει η Μαρία Μαγουλά

Όλοι έχουμε περάσει στρατό. Είναι εκείνο το πεδίο που αν παρεκλίνεις σε οτιδήποτε απ΄το διαφορετικό απέναντί σου έχεις να φας σκληρή Τιμωρία και αυτό είναι μια χαρά και αποδεκτό για να μάθεις να υπομένεις τον βασανισμό σου παθητικά.

Αν όποιος πήγε στρατό δεν το ζούσε πιθανώς να μην χρειαζόταν να το υποστούμε και οι υπόλοιποι. Ευχαριστούμε την Πολιτεία που μας έφτιαξε το μοντέλο τέτοιων υποκείμενων.

Είναι η κύρια αιτία στην Ελλάδα που δεν παντρεύεσαι κάποιον. Που δεν γίνεσαι μητέρα συνειδητά. Δεν θέλεις να κακοποιεί ο πατέρας και το παιδί του μαζί σε σένα. Δεν θέλεις να βλέπει μικρό παιδί τη δική σου κακοποίηση. Δεν θέλεις να γίνεις το λίκνο της ενδοοικογενειακής βίας.

Είναι η κύρια αιτία στην Ελλάδα που χωρίζουν τα ζευγάρια. Και η Πολιτεία φτιάχνει εκείνο το μοντέλο που ένα παιδί μεγαλώνει μόνο με τη μάνα επειδή η αληθινή ψυχή του πατέρα του πέθανε στο Στρατό πριν εκείνο γεννηθεί.

Όλοι έχουμε περάσει στρατό. Είναι εκείνο το πεδίο που αν παρεκλίνεις σε οτιδήποτε απ΄το διαφορετικό απέναντί σου έχεις να φας σκληρή Τιμωρία. Και εσύ εκείνος που απ΄τη Φύση σου γεννήθηκες με διαφορετικό Φύλο. Έχεις να υποστείς τον βασανισμό σου παθητικά επειδή γεννήθηκες.

Μαρία Μαγουλά

Εικόνα : “Η δολοφονία της ελευθερίας, 1968” του Γιάννη Γαϊτή
πηγή : faretra.info

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ