Σάββατο 20 Ιουλίου 2024
31 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η Περιφέρεια, οφείλει να φέρει ένα σχέδιο στήριξης των εργαζομένων, κυρίως όμως να ακούσει τη φωνή τους.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
                                                                                                          
Προς : Τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου της Π.Ι.Ν.

Κοιν:  κα. Περιφερειάρχη

Παρατάξεις Περιφερειακού Συμβουλίου

πλην Χ.Α.

Κύριε Πρόεδρε,

Στις 12/2/21 το Συνδικάτο Ξενοδοχοϋπαλλήλων και Εργαζομένων Επισιτισμού-Τουρισμού Ξενοδοχείων & Συναφών επαγγελμάτων, κατέθεσε προς την Περιφέρεια Ιονίων νήσων αίτημα στήριξης των αιτημάτων τους, ζητώντας την σύγκλιση του περιφερειακού συμβουλίου με μοναδικό θέμα “Μέτρα προστασίας του εισοδήματος και της υγείας των εργαζομένων στον τουρισμό που πλήττονται από την υγειονομική κρίση”

Το ζήτημα αυτό, θέσαμε υπόψιν σας κατά την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, 19/2/21, αλλά δεν πήραμε καμία απάντηση, γι αυτό και επανερχόμαστε.

Η Περιφέρεια δεν μπορεί να προσπερνά την κατάσταση που έχει διαμορφώσει η πανδημία σε μια σειρά κλάδους. Δεν μπορεί επίσης να τους υποτιμά, αφού μέχρι στιγμής ούτε την επιστολή του συνδικάτου μας κοινοποίησε, ως όφειλε, ούτε έχει δώσει επίσημα κάποια απάντηση στο αίτημά τους.

Η Περιφέρεια, οφείλει να φέρει ένα σχέδιο στήριξης των εργαζομένων, κυρίως όμως να ακούσει τη φωνή τους.

Ως Λαϊκή Συσπείρωση, συμφωνούμε με το αίτημα που κατέθεσε το συνδικάτο και ζητάμε την έκτακτη σύγκλιση του περιφερειακού συμβουλίου. Σας καλούμε να πάρετε όλα εκείνα τα μέτρα που χρειάζονται για να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση και να ενημερωθεί το Συνδικάτο για τις προθέσεις του Προεδρείου και της Περιφερειακής Αρχής.

ΛΑΣΥ ΙΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ