Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
16 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ο Βουλευτής συγχαίρει το Δημοτικό Συμβούλιο Αργοστολίου

Συγχαρητήρια για τη στήριξη με 500€ από το Δήμο Αργοστολίου σε κάθε νέο Παθολόγο και Αναισθησιολόγο στο Νοσοκομείο Αργοστολίου

Η οικονομική ενίσχυση με 500 ευρώ από το Δήμο Αργοστολίου για τη στέγαση και σίτιση των ιατρών που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τις τέσσερις θέσεις που προκηρύχθηκαν για το Νοσοκομείο Αργοστολίου, έχει ευρύτερη σημασία για την κοινωνία μας και αξίζει αναγνώρισης και ανάδειξης.

Η πρωτοβουλία του Δημάρχου Αργοστολίου κ. Θεόφιλου Μιχαλάτου είναι μια εξαιρετική κίνηση πουδημιουργεί θετικό προηγούμενο και για κάθε μελλοντική προσπάθεια στήριξης των δομών υγείας. Συγχαρητήρια στο Δημοτικό Συμβούλιο Αργοστολίου για την υιοθέτηση και υπερψήφιση της πρότασης.

Με σχετική πρόταση που είχα καταθέσει -και έγινε αποδεκτή- κατά την επεξεργασία του νόμου 4735/2020 του Υπουργείου Εσωτερικών, με το άρθρο 55έχει αφαιρεθεί το πληθυσμιακό κριτήριο για τους νησιωτικούς δήμους, ώστε όλοι οι δήμοι της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης να μπορούν να παρέχουν κίνητρα στέγασης και σίτισης σε ιατρικό προσωπικό.  Εξυπακούεται ότι η στήριξη της τοπικής αυτοδιοίκησης δεν υποκαθιστά την ευθύνη της πολιτείας για τη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ