Πέμπτη 2 Μαΐου 2024
18.2 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ανταλλαγή δημοσιεύσεων από Βουλευτή και ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το Φουρθιώτη

Απάντηση στην Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς-Ιθάκης: «Άνθρακες ο θησαυρός»

Σχετικά με την ανακοίνωση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς-Ιθάκης για το πρόσωπό μου.

Την περίοδο που επικοινώνησε μαζί μου ο κ. Φουρθιώτης (Φεβρουάριος 2021),ήμουν εισηγητής της πλειοψηφίας στο νομοσχέδιο του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό για τα Οπτικοακουστικά Μέσα και τα ΜΜΕ (ν. 4779/2021).

Κατά τη διάρκεια της νομοθετικής διαδικασίας κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης ή φορέαςέχει δικαίωμα να επικοινωνήσει με τον εισηγητή ενός νομοσχεδίου, για να προτείνειβελτιώσειςστο νομοσχέδιοπου βρίσκεται υπό επεξεργασία.

Ο κ. Φουρθιώτηςμου απέστειλεπροτάσεις για το νομοσχέδιο. Ως εισηγητής τρεις φορές σε νομοσχέδια, έχω δεχθεί εκατοντάδες σχετικά μηνύματα και τηλεφωνήματα.

Για την ιστορία, το σχετικό αίτημα του κ. Φουρθιώτη απορρίφθηκε, καθώς δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις της ελληνικής νομοθεσίας.

Θα πρότεινα στηνΝ.Ε.ΣΥΡΙΖΑ αντί να φαντασιώνεται ανύπαρκτα σενάρια ναασχοληθεί μετηλεοπτικούς σταθμούς που συμμετείχαν σε διαβλητούς διαγωνισμούς συχνοτήτωνμε εγγύηση κάποια… βοσκοτόπια επί των ημερών της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Το τηλέφωνό μου, στο μέτρο του δυνατού, είναι ανοιχτό μέρα και νύχτα και αυτό το γνωρίζουν οι πολίτες της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης. Τέλος, το περίφημο προσωπικό μου email είναι αναρτημένο στα στοιχεία επικοινωνίας μου στην ιστοσελίδα της Βουλής από την πρώτη μέρα της θητείας μου.

Το κόμμα σας προκάλεσε χθες συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών στη Βουλή και οι πολίτες μπόρεσαν να συγκρίνουν.

Ο κ. Τσίπρας ασχολήθηκε με τον κ. Φουρθιώτη. Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε με στοιχεία και αριθμούςτο έργο της Κυβέρνησης. Μίλησε για επενδύσεις,  για νέες θέσεις εργασίας, για μείωση των ανισοτήτων στην πράξη, για μείωση φόρων. Για το μέλλον της χώρας μας.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης


Απάντηση στον Βουλευτή για τις επαφές του με Φουρθιώτη

Επανερχόμαστε στο μείζον θέμα που προκύπτει από την επικοινωνία κυβερνητικών στελεχών και δυστυχώς του βουλευτή Κεφαλληνίας και Ιθάκης, με τον υπόδικο ατζέντη και παρουσιαστή Φουρθιώτη. Ο βουλευτής στην απάντησή του καμώνεται ότι δεν γνωρίζει τί εστί Φουρθιώτης, αφού όπως μας ενημερώνει, όταν επικοινωνούσε μαζί του πριν από ένα χρόνο, ο «εθνικός ατζέντης» δεν ήταν ακόμη υπόδικος… Ο βουλευτής αποσιωπά βεβαίως ότι η «βρωμερή υπόθεση Φουρθιώτη» και οι επαφές του με Κυβερνητικά στελέχη που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, δεν αφορούν την επικοινωνία «οποιουδήποτε πολίτη» με τους εκπροσώπους της νομοθετικής εξουσίας.

Ο Φουρθιώτης απειλεί και εκβιάζει. Στις offshore εταιρείες του Φουρθιώτη, που φυτρώσαν σαν μανιτάρια, κατευθύνονταν απίστευτα ποσά του Έλληνα φορολογούμενου. Ο Φουρθιώτης εμφανίζεται να πρωταγωνιστεί στην εκπαραθύρωση του Υπουργού της ΝΔ κ. Βρούτση. Ο Φουρθιώτης δέχεται τις δουλικές ευχαριστίες και τιμές εκπροσώπων της νομοθετικής και εκτελεστικής εξουσίας ως σημαντικός παράγων αυτού του τόπου για τις υπηρεσίες προπαγάνδας που προσφέρει με το αζημίωτο. Στον Φουρθιώτη είχε παρασχεθεί 12μελής αστυνομική φύλαξη με έξοδα του Έλληνα φορολογούμενου.

Και όλα αυτά όταν επικοινωνούσε μαζί σας, προτού καταστεί υπόδικός, κ. Βουλευτά.

Και όλα αυτά σας φάνηκαν λογικά κ. Βουλευτά;

Που είστε και δικηγόρος!!

Άραγε, η άμεση ενημέρωση των «αρμόδιων Υπουργών» για τα θέματα που αφορούν τον Φουρθιώτη, είναι ανάλογη της διεκπεραίωσης των καθημερινών προβλημάτων των Κεφαλονιτών και Θιακών;  

Και κάτι τελευταίο: Ο Φουρθιώτης είναι το σύμπτωμα.

 Οι αιτίες της βαριάς νόσου που πλανάται πάνω από την Ελληνική Κοινωνία είναι η επικοινωνιακή -και μόνο- διαχείριση των προβλημάτων της υγείας, της ακρίβειας, της παιδείας και των κοινωνικών ανισοτήτων, η αδιαφορία για τους πολλούς, η έλλειψη σεβασμού στους δημόσιους πόρους και η διασπάθιση του δημόσιου χρήματος, η σπουδή για τους «ημέτερους», η πελατειακή νοοτροπία.

Κι όλα αυτά αναδείχθηκαν στη Βουλή το Σαββατοκύριακο στην πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ, για όλους όσους διαβάζουν πίσω από τις φωτογραφίες και τα δελτία τύπου. 

Αργοστόλι 1/2/2022

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ