Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
18 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Καππάτος, Μιχαλάτος και Τραυλός στον Πέτσα

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα

Τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, κ. Στέλιο Πέτσα είχαμε τη δυνατότητα να συναντήσουμε σε προγραμματισμένη σύσκεψή μας με τον Δήμαρχο Αργοστολίου Θεόφιλο Μιχαλάτο και τον Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς Σταύρο Τραυλό.

Κατά τη συνάντησή μας τέθηκε επί τάπητος ζητήματα που αφορούν στον τόπο μας και άπτονται των αρμοδιοτήτων του κ. Υπουργού όπως  η πρόοδος των έργων  στο πλαίσιο του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», ο προγραμματισμός νέων εντάξεων καθώς και η ανάγκη ενίσχυσης με προσωπικό του Γηροκομείου Αργοστολίου.

Ακόμη, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σταύρος Τραυλός έθεσε στον Υπουργό ζητήματα που αφορούν στη Περιφερειακή Ενότητα της Κεφαλληνίας και για τα οποία συμφωνήσαμε να εργαστούμε από κοινού και συστηματικά.

Ευχαριστώ θερμά τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα για την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε αναπτύξει και το έμπρακτο ενδιαφέρον του προς επίλυση των προβλημάτων που του επισημαίνουμε.

Ως Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης είμαι πάντα παρών στις ανάγκες και τα ζητήματα που μου επισημαίνουν τόσο οι φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης όσο και οι πολίτες του τόπου μας.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης   

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ