Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
15 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ο βουλευτής ενημερώνει

Δασικοί Χάρτες: Συνάντηση των Βουλευτών Κεφαλονιάς-Ιθάκης, Ζακύνθου και Λευκάδας με τον Υπουργό Περιβάλλοντος κ. Κώστα Σκρέκα για την παράταση της προθεσμίας υποβολής αντιρρήσεων και τις νέες ρυθμίσεις για τους δασωμένους αγρούς

Συνάντησηγια τους δασικούς χάρτες είχαμε με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Κώστα Σκρέκα, οι ΒουλευτέςΚεφαλονιάς-Ιθάκης, Παναγής Καππάτος, Ζακύνθου, Διονύσης Ακτύπης και Λευκάδας, Θανάσης Καββαδάς.

Κατά τη συζήτησητέθηκε το κατεπείγον ζήτημα για τα Ιόνια Νησιά που αφορά στην ανάγκη παράτασης της προθεσμίας υποβολής αντιρρήσεων για τους Δασικούς Χάρτες καθώς και η τροπολογία που πρόκειται να κατατεθεί τις επόμενες ημέρες σχετικά με τους δασωμένους αγρούς και τις εκχερσωμένες εκτάσεις.

Με τη πρόθεση του κ. Υπουργού να είναι η αποδοχή της πρότασής μας εργαζόμαστε συστηματικά και συλλογικά προκειμένου το αμέσως προσεχές διάστημα να ψηφιστεί από τη Βουλή των Ελλήνων ρύθμιση σχετική με το αίτημά μας.

Παναγής Καππάτος, Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Διονύσης Ακτύπης, Βουλευτής Ζακύνθου
Θανάσης Καββαδάς, Βουλευτής Λευκάδας


Συνάντηση με τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλο Μαρινάκη

Με τον κ. Παύλο Μαρινάκη, Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίαςκαι συνάδελφό μου στη μάχιμη δικηγορία συναντηθήκαμε το μεσημέρι της Τετάρτης 09/03.

Αφού τον συνεχάρη για την εκλογή του ως Γραμματέα του κόμματος, είχαμε τη δυνατότητα να συζητήσουμε διεξοδικά ζητήματα που αφορούν στην οργάνωσή μας, τον πολιτικό μας λόγο και τις πολλαπλές προκλήσεις που η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη καλείται να διαχειριστεί.

Ως Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης ήταν τιμή μου να υπογράψω την υποψηφιότητα του κ. Μαρινάκη για την ηγεσία της Πολιτικής Επιτροπής.Στο πρόσωπό του αναγνωρίζω το ήθος, τη παραταξιακή συνέπεια και την επαγγελματική διαδρομή του.

Προσβλέπω σε μια συστηματική συνεργασία στο πλαίσιο της οποίας προσκάλεσα τον Γραμματέα να επισκεφθεί το νομόμας το αμέσως επόμενο διάστημα·πρόσκληση την οποία και απεδέχθη.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ