Τρίτη 23 Απριλίου 2024
19 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΤΑΞΙ: Καταδικαστέα η στάση της πλειοψηφίας της ΤΚ. Καλούμε το Δήμαρχο να αναχαιτίσει τη χαριστική βολή για τον κλάδο μας

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ
ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
Ο «ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ»
ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ 15/03/2022

ΘΕΜΑ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

   Ο κλάδος των ΤΑΞΙ στο Αργοστόλι δεν αντέχει και άλλο πλήγμα. Όσοι επιδιώκουν να μας δώσουν ” την χαριστική βολή” με διώροφα λεωφορεία θα μας βρουν απέναντι. Είναι δεδομένο ότι ο κλάδος των ΤΑΞΙ στο Αργοστόλι έχει υποστεί τα τελευταία χρόνια απανωτά “χτυπήματα”. Η οικονομική κρίση , η πανδημία, η πτώση του τουρισμού, η χρονική μείωση της τουριστικής σεζόν έχουν δημιουργήσει μία “εκρηκτική” ατμόσφαιρα στον τομέα μας, οπότε το τελευταίο που αναμέναμε από την Τοπική Αυτοδιοίκηση της περιοχής μας είναι να συμβάλει στην ενίσχυση κινήσεων που θα αποτελέσουν την “ταφόπλακα” του κλάδου μας στον Δήμο μας.

   Καταδικάζουμε τη στάση της πλειοψηφίας της Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου, όπου το μόνο πρόβλημα που βρήκε να επιλύσει είναι η επιδίωξη ενός επιχειρηματία να δρομολογήσει διώροφο λεωφορείο τουριστικής περιήγησης στο Αργοστόλι, αγνοώντας δεκάδες επαγγελματίες ΤΑΞΙ  και τις  οικογένειες τους,  που αγωνίζονται να επιβιώσουν όλο αυτό το τόσο δύσκολο διάστημα.

Καλούμε τον Δήμαρχο Αργοστολίου και το δημοτικό συμβούλιο Αργοστολίου να θέσουν τέλος σε κινήσεις που αντιστρατεύονται τα συμφέροντα της περιοχής μας (επιδείνωση του ήδη οριακού κυκλοφοριακού, μείωση της πελατείας της “αγοράς”  του Αργοστολίου , κ.α.) και να εκφράσουν αυθεντικά την βούληση της τοπικής κοινωνίας στην λογική πως   “δεν γίνεται για να κερδοσκοπήσει ένας να θιγούν ζωτικά οι πολλοί και δη αυτοί που είναι παρόντες στον τόπο προσφέροντας υπηρεσίες ολοχρονικά”. Λαμβάνοντας υπόψη την παράγραφο 3 του αρ. 1 της υπ’ αρ. 22212/29-10-2008 ΚΥΑ.

Αναμένουμε την απάντηση από τις τεχνικές υπηρεσίες   του Δήμου Αργοστολίου στο αίτημά μας, με αριθμό πρωτοκόλλου  3376/1-3-22, για τον καθορισμό αστικής περιοχής όπως ορίζει ο νόμος .

Με εκτίμηση

-ο- πρόεδρος                                                -ο- γραμματέας

ΚΟΛΑΪΤΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ                              ΠΕΦΑΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ