Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
13.3 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Κύριε Δήμαρχε αν δε ζητήσετε την παραίτηση του συνεργάτη σας, τότε συμφωνείτε μαζί του!

Με τον παραπάνω τρόπο επέλεξε ο συνεργάτης του Δημάρχου Αργοστολίου, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου κ. Α. Μπατιστάτος, να απαντήσει στο δημοσίευμά μας (κλικ ΕΔΩ) για την απευθείας ανάθεση της Δημοτικής Αρχής σχετικά με τις ακατανόητες πινακίδες που εμφανίστηκαν στις παραλίες του Δήμου μας. Για το “πάπλωμα” όμως ούτε κουβέντα!

Αυτή είναι η απάντηση της Δημοτικής Αρχής ή αυτή είναι η προσωπική άποψη του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Γηροκομείου; Το δεύτερο ενδεχόμενο δε μας ενδιαφέρει αλλά αν ισχύει το πρώτο θα θέλαμε να το γνωρίζουμε. Διότι ο κάθε πολίτης έχει το δικαίωμα να διαφωνεί με τα άρθρα μας ή με τις αναλύσεις μας (καλοδεχούμενη η κριτική), αλλά δεν έχει το δικαίωμα να βρίζει, να εκτοξεύει λάσπη και χυδαίους χαρακτηρισμούς. Πόσο μάλλον όταν κατέχει και δημόσιο αξίωμα.

Τα πράγματα είναι απλά για έναν ευνομούμενο τόπο: Είτε ο Δήμαρχος Αργοστολίου κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος ζητάει την παραίτηση του συνεργάτη του αποδοκιμάζοντας έτσι στην πράξη αυτές τις ζοφερές πρακτικές, είτε αποδέχεται και συμμερίζεται τις ύβρεις του οι οποίες θα τον ακολουθούν όμως ως το τέλος της θητείας του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ