Τρίτη 23 Απριλίου 2024
19 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ο ΣΥΡΙΖΑ στις επάλξεις | Νέα συνεστίαση στα Σβορωνάτα

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κεφαλονιάς και Ιθάκης δείχνει να “προθερμαίνεται” για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές… Μετά τη συνεστίαση της περασμένης Τετάρτης σε κεντρικό μαγαζί του Αργοστολίου, χθες βράδυ υπήρξε και νέα συγκέντρωση των μελών του στα Σβορωνάτα και στο μαγαζί του Παναγή Πουσναρά που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή.

Σε μία συμβολική κίνηση, τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τίμησαν τη μνήμη του αείμνηστου συντρόφου τους και συγχρόνως άδραξαν την ευκαιρία για πολιτικές και εκλογικές συζητήσεις…

Πέρα από τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής, παρόντες ήταν και οι πολιτευτές του ΣΥΡΙΖΑ Θεόδωρος και Σπύρος Γαλιατσάτος και Νικόλας Φαραντούρης. Μαζί τους η ιστορική μορφή της Αριστεράς, Ζάκης Κουνάδης, με τη γυναίκα του Θεοδώρα.

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προχωρήσει με αυτόν τον τρόπο προς τις εκλογές, δηλαδή ενωμένος και συμπαγής, τότε η έδρα της Κεφαλληνίας έρχεται ολοταχώς να προστεθεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Αλέξη Τσίπρα καθώς απ’ την αντίπερα όχθη, στις τάξεις της ΝΔ, το κλίμα είναι κακό και πολωμένο. Αυτό υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ δε θα κάνει κάποια θεαματική έκπληξη… ίδωμεν!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ