Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
16 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Συμπαγές Μέτωπο, πολυσυλλεκτικό και νικηφόρο! | Ο ΣΡΖ παρουσίασε το εθνικό του ψηφοδέλτιο (video)

Με εντυπωσιακή συσπείρωση και πανίσχυρους δορυφόρους παρουσίασε τους υποψήφιους βουλευτές του ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Κεφαλονιάς.

Ήταν όλοι εκεί! Τα στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να κινούνται σε ρυθμούς απόλυτης συστράτευσης ενόψει των εθνικών εκλογών που αναμένεται να ανακοινωθούν από μέρα σε μέρα και που όλα δείχνουν ότι αυτές θα γίνουν την 9η Απριλίου 2023. Όλα τα “δυνατά χαρτιά” του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έδωσαν το παρόν και υπερθεμάτισαν τη ρητορική των υποψηφίων βουλευτών που έκανε λόγο για μεγάλη νίκη του ροζ ψηφοδελτίου στα νησιά μας.

Τα στελέχη που πρωταγωνιστούν στην Περιφέρεια με την παράταξη ΑΝΑΣΑ από το 2010 μέχρι σήμερα, βρέθηκαν στην παρουσίαση σηματοδοτώντας έτσι τη στήριξή τους προς το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Προεξάρχοντος του τέως Περιφερειάρχη ΙΝ, Θόδωρου Γαλιατσάτου, καθώς και με τους Παναγή Δρακουλόγκωνα και Σουζάνα Πεφάνη, η νικηφόρα για το νομό μας Περιφερειακή δύναμη θα αποτελέσει εκλογικό βαρόμετρο και ατού.

Ο πρόεδρος του εμφατικού για τα νησιά μας κλάδου των ξενοδόχων, κ. Γερ. Τιμοθεάτος, έδωσε επίσης το παρόν μαζί με τον συνάδελφό του κ. Θεοδωρακάτο.

Πολλά μέλη των τοπικών Οργανώσεων αλλά και πολίτες που δεν είναι οργανωμένοι στον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, “τόλμησαν” να περάσουν το κατώφλι των κομματικών γραφείων αποδεικνύοντας ότι το διακοινωμένο πλέον ψηφοδέλτιο έχει ευρύτατη στήριξη και μεγάλη διεισδυτικότητα σε πολλούς χώρους.

Η παρουσίαση αποτέλεσε μία 1η γνωριμία των υποψηφίων με τα ΜΜΕ καθώς ανακοινώθηκε από το γραμματέα της ΝΕ, Σπύρο Παγώνη, ότι εντός του Μαρτίου θα γίνει αναλυτική παρουσίαση του τοπικού προγράμματος που θα προτάξουν και θα καταθέσουν οι πολιτευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μαζί με τις οργανώσεις τους στην κρίση των πολιτών.

Τα θετικά γνωρίσματα που κομίσαμε από την παρουσίαση είναι τα εξής:

1. Επικρατεί ενωτικό κλίμα στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

2. Η συμπερίληψη όλων των προτάσεων που έγιναν από τις τοπικές οργανώσεις προς το κέντρο ικανοποίησε τους πάντες και έτσι οι πάντες τώρα εργάζονται για τον κοινό σκοπό της κατάκτησης της μονοεδρικής της Κεφαλονιάς αλλά και της αύξησης των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ πανελλαδικά.

3. Η ανακοίνωση για την παρουσίαση αναλυτικού προγράμματος που θα αφορά τα τοπικά ζητήματα είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Οι πολίτες χρειάζονται να γνωρίζουν τις πολιτικές του κάθε κόμματος, τις λύσεις που αυτό προτείνει αλλά και το όραμά του για τη βελτίωση των συνθηκών της καθημερινότητας και της ζωής τους.

Από άποψη στρατηγικής ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει κάνει όλες τις σωστές κινήσεις. Ρίχνει στη μάχη των εκλογών ό,τι καλύτερο έχει και δεν αφήνει κανένα μέλος ή φίλο του χωρίς έκφραση. Η “παλέτα” των τριών υποψηφιοτήτων μπορεί να δώσει επιλογή σε όλες του τις δυνάμεις και μπορούμε να προβλέψουμε ότι το βράδυ των εκλογών τα ασταύρωτα ψηφοδέλτια που θα πέφτουν υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι “συλλεκτικά”…

Τώρα το βάρος της προσπάθειας πέφτει στις προτάσεις και τις λύσεις που η τοπική κοινωνία αναμένει με μεγάλο ενδιαφέρον μέσα στο Μάρτιο. Όχι μόνο από το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά απ’ όλα τα κόμματα. Δείτε το βίντεό μας με την κάλυψη της παρουσίασης που έγινε χθες βράδυ στο Αργοστόλι (το βίντεο θα είναι διαθέσιμο σε HD από τις 3.30μμ) :

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ