Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
19.3 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Οι τελευταίες πληροφορίες αφήνουν εκτός κυβέρνησης τον κ. Παναγή Καππάτο

Στις τελευταίες πληροφορίες που διαβάζουμε στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, πουθενά δεν εμφανίζεται το όνομα του κ. Παναγή Καππάτου προς Υπουργοποίηση ή έστω προς κάποιο Υφυπουργείο.

Ο κ. Καππάτος πέτυχε την 3η επανεκλογή του στη δύσκολη μονοεδρική της Κεφαλονιάς και έχοντας ως βασικό του αντίπαλο τον σύμβουλο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Νικόλα Φαραντούρη. Δηλαδή έχοντας έναν ιδιαίτερα δύσκολο και συμβολικά ισχυρό πολιτικό αντίπαλο.

Ο “αέρας” των ιδιαίτερα ευνοϊκών για τη ΝΔ πολιτικών συσχετισμών δίνει στον κ. Μητσοτάκη την ελευθερία να αποφασίζει κατά το δοκούν χωρίς να χρειάζεται να απολογείται σε κανέναν για το αν θα τηρεί ή όχι την πολιτική ορθότητα.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Αλέκος Καλαφάτης στη 2η επανεκλογή του τιμήθηκε ως Υφυπουργός Ανάπτυξης από την κυβέρνηση Σημίτη ενώ ο Αντώνης Τρίτσης ήταν Υπουργός Χωροταξίας, Οικισμού και Περιβάλλοντος και Υπουργός Παιδείας στις κυβερνήσεις του Ανδρέα Παπανδρέου. Τη θέση της γραμματέως της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εμπιστεύτηκε στην Αφροδίτη Θεοπεφτάτου ο Αλέξης Τσίπρας αμέσως μετά την 4η επανεκλογή της τον Οκτώβρη του 2015.

Το απόγευμα που θα ανακοινωθεί η σύνθεση της νέας κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη θα γνωρίζουμε αν ο τοπικός βουλευτής θα αξιοποιηθεί ή θα αφεθεί στα τυπικά κοινοβουλευτικά του καθήκοντα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ