Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024
14.3 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΔΗΜΟΥ ΣΑΜΗΣ:Ζητάμε την παραμονή και ΟΧΙ τη κατάργηση του Ειρηνοδικείου Σάμης.

Άλλη μια απόφαση ταφόπλακα για τη περιοχή μας…

Θα θέλαμε με τη παρούσα ανακοίνωση μας να διαμαρτυρηθούμε όπως και να εκφράσουμε την αγανάκτηση μας για τη διαφαινόμενη συγχώνευση του Ειρηνοδικείου Σάμης  με αυτό του Αργοστολίου και την κατάργηση του πρώτου. 

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι το πόρισμα της ομάδας Εργασίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης για συγχωνεύσεις Ειρηνοδικείων, Πρωτοδικείων και Εφετείων και την αναμόρφωση του Δικαστικού χάρτη προβλέπει και την ουσιαστική κατάργηση του Ειρηνοδικείου του Δήμου μας και την  υπαγωγή του σε αυτό του Αργοστολίου.  

Δυστυχώς,όλοι μας γνωρίζουμε τα αποτελέσματα μια τέτοιας απόφασης, στην καθυστέρηση απονομής της δικαιοσύνης και των δικαστικών αποφάσεων και στην αύξηση των εξόδων των κατοίκων της Βορειοανατολικής Κεφαλονιάς και της Ιθάκης,οι οποίοι εξυπηρετούνται απ τον Ειρηνοδικείο Σάμης, με την ανάγκη μετακίνησης και κάλυψης μεγαλύτερης χιλιομετρικής απόστασης μέχρι το Αργοστόλι. 

Μια τέτοια απόφαση, με ευθύνη της κυβέρνησης και του Υπουργείου Δικαιοσύνης, θα φέρει άλλη μια υποβάθμιση στη ποιότητα της ζωής των κατοίκων συνολικά των νησιών μας!!!

Ζητάμε την παραμονή και ΟΧΙ τη κατάργηση του Ειρηνοδικείου Σάμης.

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΔΗΜΟΥ ΣΑΜΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ