Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024
29 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Θεόφιλος Μιχαλάτος / Κυβερνητική ευθύνη το κλείσιμο του Θεάτρου Αργοστολίου

Καταγγελία της απόφασης του Γ.Γ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης

Ο Δήμος Αργοστολίου βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να καταγγείλει την απαράδεκτη απόφαση του  Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου σχετικά με την κατάταξη και διανομή του προσωπικού της λυθείσας Διαδημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης(ΔΙΑΚΕΔΗΚΕ) στους τρείς Δήμους της Κεφαλονιάς.

Παρά τα αποσταλθέντα εντός των προθεσμιών έγγραφά μας με τις τεκμηριωμένες απόψεις του Δήμου μας σχετικά με την κατανομή και την ρητή επισήμανση των άκρως απαραίτητων εργαζομένων για την λειτουργία των πολιτιστικών μας δραστηριοτήτων  και ειδικά του  Δημοτικού Θεάτρου «Κέφαλος», αγνοηθήκαμε σκανδαλωδώς υπερισχύοντας η πολιτική παρέμβαση που έγινε υπερ του Δήμου Ληξουρίου.

Έτσι με την απόφαση του, ο Γενικός Γραμματέας κλείνει το  Δημοτικό Θέατρο «Κέφαλος» αφού αποστερεί τους υπαλλήλους με τις εξειδικευμένες ειδικότητες για την λειτουργία του, διαθέτοντας τους στον Δήμο Ληξουρίου που δεν  έχει ενεργό θέατρο.

Δυστυχώς και ο Δήμος Ληξουρίου φορέας υποδοχής των υπαλλήλων αυτών δεν επέδειξε το αναγκαίο αυτοδιοικητικό πνεύμα αλληλεγύης και κατανόησης των αναγκών υπονομεύοντας την απαραίτητη συνεργασία των Ο.Τ.Α.

Όλες οι πολιτιστικές και πολιτικές δραστηριότητες που έχουν προγραμματιστεί στο Δημοτικό Θέατρο «Κέφαλος» αναστέλλονται επ`αόριστον.

Είναι αμιγώς Κυβερνητική Ευθύνη, αφού αυτήν εκπροσωπεί ο Γραμματέας της Αποκεντρωμένης, για το πλήγμα στην Πολιτιστική και Πνευματική δράση του Δήμου μας.

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου

Θεόφιλος Μιχαλάτος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ