Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
17 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ε.Α.Σ.: Ολοκληρώθηκε η απογραφή ζωικού πληθυσμού για να πληρωθεί η Εξισωτική

         Ο Ε.Α.Σ. (ΑΓΡΟΤΙΚΗ  ΕΝΩΣΗ) Κεφαλληνίας & Ιθάκης γνωστοποιεί ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ενημέρωση – συμπλήρωση του Μητρώου Εκμετάλλευσης Αιγοπροβάτων για  όλους τους ΘιακοΚεφαλονίτες Αιγοπροβατοτρόφους που εκδήλωσαν ενδιαφέρον και οι οποίοι είναι ενταγμένοι τόσο στη συμβατική όσο και στη βιολογική κτηνοτροφία σύμφωνα με τις διατάξεις του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων (Υ.Α.Α.Τ.).       

        Τονίζεται ότι  η φετινή εμπρόθεσμη ηλεκτρονική καταχώρηση των δεδομένων της απογραφής του ντόπιου ζωικού πληθυσμού στη Κτηνιατρική Βάση Δεδομένων του Υ.Α.Α.Τ. υλοποιήθηκε σε αγαστή  συνεργασία με την κ. Ελένη Φάμπιου, Κτηνίατρο, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας & Ιθάκης.         

         Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, προκειμένου να μην καταλογιστούν πρόστιμα και κυρώσεις που θα έχουν ως αποτέλεσμα την μη καταβολή των Αγροτικών Επιδοτήσεων (Εξισωτική Αποζημίωση) στους ΘιακοΚεφαλονίτες Ζωοτρόφους που εκτρέφουν τα ζώα τους είτε με συμβατική είτε με  βιολογική  κτηνοτροφία πρέπει να έχει προηγηθεί η υποχρεωτική ετήσια απογραφή των Ζωικών Εκμεταλλεύσεων τους και η συμπλήρωση – ενημέρωση του Μητρώου τους καθώς και η εμπρόθεσμη καταγραφή των στοιχείων αυτών στην Κτηνιατρική Βάση Δεδομένων του Υπουργείου.

    Από Ε.Α.Σ. (ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ) ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ