Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
20 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ε.Α.Σ.: Αναρτήθηκαν οι πίνακες με τους κομμένους Έκτακτης Επιδότησης Ζωοτροφών  

      Ο Ε.Α.Σ. (Αγροτική Ένωση) Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι, σύμφωνα με εγκύκλιο που εξέδωσε ο Οργανισμός Πληρωμών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων (Υ.Α.Α.Τ.) ορίστηκε η ημερομηνία υποβολής ενστάσεων για τους Κτηνοτρόφους που κόπηκαν από την χορήγηση της έκτακτης Επιδότησης  Ζωοτροφών έτους 2022.

      Συγκεκριμένα, μετά την ολοκλήρωση του διοικητικού μηχανογραφικού ελέγχου επί των αιτήσεων των Κεφαλλήνων και Θιακών Αιγοτρόφων, Προβατοτρόφων, Βοοτρόφων, Χοιροτρόφων και Πτηνοτρόφων οι οποίοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον στο Μέτρο 22, «Έκτακτη προσωρινή στήριξη σε γεωργούς και μικρομεσαίες επιχειρήσεις που πλήττονται ιδιαίτερα από τις επιπτώσεις της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014- 2022», που υποβλήθηκαν προς την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης για το Στρατηγικό Σχέδιο Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΕΥΔ ΣΣ ΚΑΠ) και σύμφωνα με την σχετική Πρόσκληση του Υ.Α.Α.Τ., όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, αναρτήθηκε προσωρινός πίνακας εγκεκριμένων και απορριπτόμενων αιτήσεων στήριξης.

      Κατά των αποτελεσμάτων του πίνακα, οι ενδιαφερόμενοι ντόπιοι Κτηνοτρόφοι μπορούν να υποβάλουν ενδικοφανή προσφυγή από την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023 έως και την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023.

      Για διευκρινήσεις οι Παραγωγοί μας μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Αγροτικών Επιδοτήσεων, στα κεντρικά γραφεία της ΕΝΩΣΗΣ επί της Λεωφόρου Αντώνη Τρίτση 1, στο Αργοστόλι.

              Από Ε.Α.Σ. (Αγροτική Ένωση) ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ