Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
16 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΝΕΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ DIGITAL MARKETING ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ

«ΝΕΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ DIGITAL MARKETING ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ»

Η Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, θεωρώντας ότι η διαδικασία συμμετοχής και παρακολούθηση σεμιναρίων διευρύνει και ενισχύει  άμεσα ή έμμεσα την επαγγελματική ενασχόληση των παραγωγών/ επιχειρηματιών και προσδίδει σημαντικά οφέλη στις επιχειρήσεις, προχωράει σε μία ακόμη σημαντική δράση.

Σε συνέχεια του εκπαιδευτικού σεμιναρίου με θέμα: «Τεχνικές Πωλήσεων κι εξυπηρέτηση πελάτη» που διοργάνωσε τον Δεκέμβρη 2022, και την σημαντική συμμετοχή που σημειώθηκε, η Σύμπραξη διοργανώνει και πάλι ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο στις 24 Φεβρουαρίου 2023 με θέμα:

«Εταιρική Παρουσία online & Digital Marketing»

Στο σύγχρονο πλαίσιο του ηλεκτρονικού  εμπορίου, οι εφαρμογές Digital Marketing είναι πιο αναγκαίες από ποτέ για την ανάπτυξη κερδοφόρων και βιώσιμων επιχειρήσεων, σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον ειδικά για το ηλεκτρονικό εμπόριο.  Oι επιχειρηματίες αλλά και οι εργαζόμενοι τους, πρέπει να ενημερώνονται και να εκπαιδεύονται συνεχώς για τα εργαλεία της ψηφιακής εποχής, ούτως ώστε να μπορούν να επιτύχουν τους εμπορικούς και επιχειρηματικούς τους στόχους.

Το εν λόγω σεμινάριο θα γίνει σε δύο φάσεις

α. δια ζώσης, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου (Παρασκευή 24/2/2023)

β. διαδικτυακά για ενδιαφερόμενους από υπόλοιπα νησιά των Ιονίων (Τρίτη 28/2/2023)

Όπως δήλωσε και ο Πρόεδρος της  Αγροδιατροφικής Σύμπραξης ΠΙΝ κ. Νικόλαος Μουζακίτης:  «Η εκπαίδευση του προσωπικού αποτελεί μια καλή επένδυση ειδικά για τον μικρό επιχειρηματία. Μια επένδυση που πρέπει να είναι επαναλαμβανόμενη, γιατί οι συνθήκες και οι εξελίξεις της αγοράς μεταβάλλονται συνεχώς. Για αυτό και αυτή την φορά φροντίσαμε, το εν λόγω σεμινάριο να υλοποιηθεί και ηλεκτρονικά μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας, ούτως ώστε να έχουν την δυνατότητα να το παρακολουθήσουν και οι παραγωγοί/επιχειρηματίες όλης της Περιφέρειας Ιονίων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ