Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023
18 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Το 2ο ΓΕΛ Αργοστολίου συγχαίρει και εύχεται στους αποφοίτους του

2ο ΓΕΛ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ « ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΕΡΓΩΤΗΣ»

Μεγάλη χαρά και ικανοποίηση μας χάρισαν τα παιδιά μας με τις σπουδαίες επιτυχίες τους και την εισαγωγή τους σε σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Συγχαρητήρια σε όλους τους φοιτητές και φοιτήτριες πλέον, καλή ακαδημαϊκή πορεία και επιτυχημένη σταδιοδρομία. Συγχαρητήρια επίσης και στους εκπαιδευτικούς για τη συνδρομή τους σε αυτή τη ιδιαίτερα απαιτητική διαδρομή των μαθητών καθώς και στις οικογένειές τους για την συμπαράστασή τους και την αρωγή τους στον αγώνα των παιδιών σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία.

Οι φετινές επιτυχίες των μαθητών μας, όπως και κάθε χρόνο, αναδεικνύουν το υψηλό μαθησιακό επίπεδο και την ανταπόκριση των παιδιών στη γνώση και την παρεχόμενη εκπαίδευση. Οι επιτυχίες τους μας κάνουν υπερήφανους και μας υποχρεώνουν  να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο για να χαρίζουμε τη χαρά της επιτυχίας σε όλους τους μαθητές/τριες κάθε σχολική χρονιά.

Η σκέψη μας όμως βρίσκεται και στα παιδιά που δεν κατόρθωσαν να επιτύχουν σ’ αυτό που είχαν στοχεύσει. Η επιτυχία λάμπει, μαγνητίζει, το παράδειγμά των επιτυχόντων μας εμπνέει και συνήθως  μαθαίνουμε τα πάντα γι αυτούς. Εμείς οι εκπαιδευτικοί γνωρίζουμε ότι διδακτικές και ενδιαφέρουσες ιστορίες θα βρούμε και στην αποτυχία, οι οποίες αξίζουν της προσοχής  μας. Να πούμε στα παιδιά αυτά ότι οι επιτυχίες στη πραγματική ζωή δεν διασφαλίζονται πάντα από βαθμούς, ελάχιστες βάσεις, τρίωρες εξοντωτικές εξετάσεις. Ευχόμαστε τα παιδιά αυτά να βρίσκονται το διάστημα αυτό στις αγκαλιές των αγαπημένων τους. Εκεί είναι το εφαλτήριο, από εκεί θα αντλήσουν δύναμη και αισιοδοξία για μια νέα προσπάθεια ή για μια έρευνα σε μια πορεία που δεν είχαν ποτέ φανταστεί. Μια διαδρομή που θα τους χαρίσει αυτό που τους αξίζει και από την οποία θα αντλούν χαρά, ικανοποίηση, αυτοπεποίθηση. 

                                                                                             Αργοστόλι 29/7/2022

Ο Διευθυντής

Ιωάννης Κοσμάτος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται