Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
14.6 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Σοβαρότατη καταγγελία γονέα για την (α)καταλληλότητα των αθλητικών εγκαταστάσεων στο Αργοστόλι

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα χθες στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αργοστολίου και συγκεκριμένα στο δημοτικό γήπεδο 5Χ5.

Παρά το γεγονός ότι ο Δήμος είχε με επίσημο Δελτίο Τύπου ενημερώσει ότι το γήπεδο 5Χ5 επαναλειτουργεί και είναι διαθέσιμο προς το κοινό, ένα δεκάχρονο αγόρι κινδύνευσε σοβαρά όταν ένα μεταλλικό πορτόνι κατέρρευσε χωρίς σοβαρή αιτία και καταπλάκωσε το ανυποψίαστο αγόρι… Χρειάστηκε η συνδρομή 3 ατόμων για να ελευθερώσουν το παιδί από το βαρύ πορτόνι που το είχε πλακώσει.

Η μητέρα του παιδιού θέτει τα αμείλικτα ερωτήματα :
Ποιος έλεγξε τις εγκαταστάσεις και τις βρήκε κατάλληλες;;;;
Ποιος θα είναι υπεύθυνος για οτιδήποτε άλλο συμβεί από το κτύπημα στο παιδί;;;

Το kefaloniastatus.gr εύχεται να είναι περαστικό το χτύπημα του παιδιού αλλά απαιτεί από τους υπεύθυνους να απαντήσουν στα ερωτήματα της συμπολίτισσάς μας καθώς αυτά αφορούν όχι μόνο τους γονείς του συγκεκριμένου παιδιού, μα όλους τους γονείς που στέλνουν τα παιδιά τους στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας να αθληθούν και όχι να παίξουν τη σωματική τους ακεραιότητα κορώνα-γράμματα… Έλεος πια με αυτήν την προχειρότητα σε τόσο σημαντικά ζητήματα!

Δείτε την ανάρτηση της μητέρας του παιδιού :

Το μεγαλο πορτονι με πλέγματα και σιδηροπασσαλους που διακρίνεται πεσμένο στην φωτογραφία, προσέξτε το καλά… Το είδατε;;;

Μόλις κατέρρευσε πάνω στον ανυποψίαστο δεκάχρονο γιο μου με το που το άγγιξε.. Καταπλάκωσε τον γιο μου στα καλά καθούμενα.Χρειάστηκε να σηκωσουν το πορτονι 2-3 άντρες για να απεγκλωβίσουν το παιδί από κάτω του …

Το παιδί πήγαινε με χαρά στο γήπεδο Αργοστολίου να παίξει ποδόσφαιρο με την ομάδα του και βρέθηκε καταπλακωμενο, εντρομο κάτω από το πορτονι και τώρα κτυπημενο και στο κεφάλι με ζαλάδα.
Ποιος έλεγξε τις εγκαταστάσεις και τις βρήκε κατάλληλες;;;;
Ποιος θα είναι υπεύθυνος για οτιδήποτε άλλο συμβεί από το κτύπημα στο παιδί;;;

Θα ήθελα άμεσα απάντηση από τους αρμόδιους.
Καλό θα ήταν να ελεγχθούν έστω και εκ των υστέρων οι εγκαταστάσεις του γηπέδου Αργοστολίου για να αποφευχθούν και τυχόν χειρότερα. Απαράδεκτο να συμβαίνουν αυτά σε τέτοιους χώρους που καθημερινά μεταβαίνουν προς άθληση τα παιδιά του τοπου μας !!!!!
Δεν είναι δυνατόν να τίθεται κατ’ αυτόν τον τρόπο σε κίνδυνο η σωματικη ακεραιότητα των παιδιών μας.

Μαγδαληνή Γεωργάτου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ