Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
19 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Κώστας Κωνσταντινόπουλος και Χρόνης Πολίτσης στο Διοικητήριο

Xθες το πρωί στο κτίριο Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς, έλαβε χώρα συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη  Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρου Π. Τραυλού με τον πρωταθλητή Ελλάδος επιτραπέζιας αντισφαίρισης, παίκτη του Παναθηναϊκού και μέλος της Εθνικής Ομάδας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, Κωνσταντίνο Κωνσταντινόπουλο, παρουσία του διακεκριμένου αθλητή και προπονητή Χρόνη Πολίτση, ο οποίος ανέλαβε την ξενάγησή του στις αθλητικές εγκαταστάσεις επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Κεφαλονιάς.

Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος επισκέφτηκε το νησί μας όντας προσκεκλημένος από τον Αθλητικό Σύλλογο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (ΑΣΕΑ) Κεφαλονιάς και Ιθάκης, στο πλαίσιο της προαγωγής του «Τόπος και Αθλητισμός» μιας δράσης που αποσκοπεί στην ανάδειξη της επιτραπέζιας αντισφαίρισης σε κάθε γωνιά του νησιού μας.

Συζητήθηκαν αρκετά ζητήματα που αφορούν στις προοπτικές ανάδειξής του αθλήματος σε παιδιά και ενήλικες, με σκοπό τη μύησή τους στον αθλητισμό διαμέσου του αθλήματος της επιτραπέζιας αντισφαίρισης που αποτελεί έναν εξαιρετικό συνδυασμό εκγύμνασης και διασκέδασης.

Οι θετικές εντυπώσεις που αποκόμισε ο Πρωταθλητής Ελλάδος από τις κτιριακές εγκαταστάσεις, την άρτια οργάνωση αλλά και το όραμα που κύριου Πολίτση, τον ώθησαν να αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο μελλοντικής επίσκεψής του στο νησί μας με σκοπό να συνδράμει στην προετοιμασία ή ακόμη και τη διεξαγωγή αγώνα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Π. Τραυλός τον ευχαριστεί θερμά για την επίσκεψή του στο νησί μας και την επικείμενη συνεισφορά του στα αθλητικά δρώμενα του τόπου μας.

                                   Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & Π.Ε. ΙΘΑΚΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ