Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
20 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΝΟΑ: ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου, σας ενημερώνει ότι την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ομίλου μας , κολυμβητική επίδειξη από τους μικρούς μας αθλητές στη θάλασσα. Μετά τις 25 Ιουλίου 2022 έχουμε μεταφερθεί στην θάλασσα στο παλιό μας λιμέρι όσο χρόνο επισκευάζεται η πισίνα. Κολυμπάμε, γυμναζόμαστε και διασκεδάζουμε με τη θάλασσα. Πολύ δύσκολο εγχείρημα τόσο για τους αθλητές μας, όσο και για τους προπονητές μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους αθλητές μας μικρούς και μεγάλους, τους γονείς,  που παρά τις αντίξοες συνθήκες , για άλλη μια φορά μας εμπιστεύονται και είναι δίπλα στα παιδιά τους στηλοβάτες για το μεράκι τους που δεν είναι άλλο από το κολυμβητικό στοιχείο.

Σε αυτό το γεγονός έλαβαν μέρος 40 μικροί κολυμβητές και κολυμβήτριες με χαμόγελο και έκαναν προσπάθεια για να μας δείξουν τις ικανότητές τους, μέσα σε χαμόγελα και χειροκροτήματα από τους δικούς τους  παρευρισκόμενους. Αρκετοί φίλοι και συγγενείς βρέθηκαν κοντά τους για να απολαύσουν πραγματικά αυτό το υπερθέαμα.

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους βοήθησαν και παρακολούθησαν την επίδειξη των μικρών αθλητών του Ναυτικού Όμιλου Αργοστολίου. Επίσης σγχαίρουμε τους προπονητές μας για το καθημερινό δύσκολο έργο τους.

Ανυπομονούμε όλοι την ώρα που θα ξαναμπούμε στην πισίνα στο κολυμβητήριο που πιά θα έχει άλλη όψη και σαφώς θα είναι καλύτερο – ομορφότερο. Οι μεγάλοι μας  αθλητές(αγωνιστικά – προαγωνιστικά) μάλιστα περιμένουν να προπονηθούν στην πισίνα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που αρχίζει τον Οκτώβριο 2022, έχοντας στο μυαλό τους αγώνες- στόχους μορίων και συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Επίσης το Σάββατο αθλητές- τριες της Κολύμβησης και της Κωπηλασίας διασκέδασαν στις νεροτσουλήθρες στο Ληξούρι πριν ξεκινήσουν τα σχολεία τους.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλα τα παιδιά ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Να ενημερώσουμε ότι τα μαθήματα στα τμήματά μας συνεχίζονται κανονικά απογευματινές ώρες, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου μας στην παραλία Αργοστολίου. Εγγραφές για όλα τα τμήματα του Ομίλου μας (κολύμβηση- υδατοσφαίριση – καγιάκ, κωπηλασία) γίνονται κάθε Δευτέρα- Τετάρτη 17.00-19.00 ,ή  στο μέιλ του Ομίλου μας noargostolioy@gmai.com καθώς και στο τηλέφωνο 6944815249.

                                                                                                                                      Από το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ