Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
14.3 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Συμμετοχή του ΚΟΑ στη διημερίδα της Στ’ Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου

Ο όμιλος μας το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Νοεμβρίου συμμετείχε στη διημερίδα που διοργάνωσε η ΣΤ’ Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσουμε θέμα «Η τέχνη της διδασκαλίας του τένις στα μικρά παιδιά».

Η διημερίδα ήταν Ιδιαίτερα επιτυχημένη και με πληθώρα συμμετοχής προπονητών και παραγόντων του τένις, μεταξύ άλλων μελών του διοικητικού Συμβουλίου της ΣΤ’ Ένωσης, του προέδρου της Ένωσης κ. ΛουκάτουΛούκα, του προέδρου της Ομοσπονδίας κ. Σταματιάδη Δημήτριο, καθώς και του συμπατριώτη μας κ. ΜπονάνουΧαράλαμπουΑντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας, Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Τον Όμιλό μας αντιπροσώπευσαν ο Προπονητής κ. Κόμητας Γεράσιμος και η κ. Ανδρεόλα Ελένη Γραμματέας του Ομίλου.

Η Εισηγήτρια της διημερίδας κ Όλγα Καραγιάννη,με εξαιρετική παρουσίαση μετέφερε καινοτόμες και πολύτιμες γνώσεις όσο αφορά στη διδασκαλία του τένις σε παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας, που θα αποτελέσουν γερό εφόδιο στο σχεδιασμό των προπονήσεων των μικρών αθλητών του ομίλου μας, για το λόγο αυτό τη συγχαίρουμε και την ευχαριστούμε ιδιαιτέρως.

Με μεγάλη χαρά περιμένουμε στο μέλλον αντίστοιχες πρωτοβουλίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ