Σάββατο 3 Ιουνίου 2023
24 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Συγχαρητήρια ΝΟΑ & Βαλλιάνειου Λυκείου στον αθλητή Γεράσιμο Μαρτσέλο | Συμμετοχή ΝΟΑ στο Εαρινό Κύπελλο στην Πάτρα

Ο Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου με αυτή του την επιστολή θα ήθελε να συγχαρεί τον αθλητή του Μαρτσέλο Γεράσιμο για την πολύτιμη νίκη του κατακτώντας  το 2ο ασημένιο μετάλιο , στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων 2023, στα 50μ. Ελεύθερο με χρόνο 24.54 .

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Βόλο στις 17 Μαρτίου 2023 σε δύο Φάσεις, με 360 συνολικά συμμετοχές από όλη την Ελλάδα . Το πρωί διεξήχθηκε η Α΄Φάση (προκριματικοί) εκεί που ο αθλητής μας κολύμπησε τα 50μ. ελεύθερο με χρόνο 24.61 και προκρίθηκε στη Γ΄ Φάση το απόγευμα με το δεύτερο καλύτερο χρόνο. Κοντά στον αθλητή μας η προπονήτριά του κα Μωραίτου Αλεξία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές, οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλλου Αργοστολίου είμαστε περήφανοι και χαρούμενοι για αυτή του την επιτυχία. Από πολύ μικρή ηλικία είχε δείξει τις ικανότητές του και συνεχώς είχε επιτυχίες που τον έκαναν να χαίρετε και να αγαπήσει την κολύμβηση, την οποία με θυσίες και αρκετό κόπο κατάφερε να κερδίσει το μετάλλιο αυτό που του δίνει και μόρια για τις Πανελλήνιες εξετάσεις. Δειχνοντας ήθος και εργατικότητα συνεχίζει για κάτι καλύτερο γιατί το αξίζει . Σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε ότι χρειάζεται και το κατάλληλα εξοπλισμένο γυμναστήριο έτσι ώστε ο αθλητής μας και οι υπόλοιποι να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι για πολλές παραπάνω διακρίσεις.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου μας θα ήθελε να συγχαρεί τους γονείς του αθλητή μας και να τους ευχηθεί καλή δύναμη στη συνέχεια για την πρόοδο (σχολική και αθλητική) του παιδιού τους.                                                                                                                                     ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΑ


Συγχαρητήρια στον μαθητή μας Γεράσιμο Μαρτσέλο

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Καθηγητών του Βαλλιανείου Γενικού Λυκείου Κεραμειών επιθυμούμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον μαθητή της Β΄ τάξης του Σχολείου μας Γεράσιμο Μαρτσέλο, για την εξαιρετική σε εθνικό επίπεδο διάκρισή του στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Κολύμβησης 2023, που διεξήχθησαν στον Βόλο, και στους οποίους κατέκτησε τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία 50 μ. ελεύθερο με χρόνο 24:54. Συγχαίρουμε επίσης και ευχαριστούμε και την προπονήτριά του, συνάδελφο κ. Αλεξία Μωραΐτου.

Η διάκριση του Γεράσιμου αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία αν ληφθεί υπ’ όψιν το γεγονός ότι λόγω των εργασιών αποκατάστασης του Κολυμβητηρίου, είχε τη δυνατότητα να προπονείται μόνο στη θάλασσα. Ευχόμαστε στον Γεράσιμο καλή συνέχεια στην αθλητική του σταδιοδρομία και καλή πρόοδο στις σπουδές του και ευελπιστούμε ότι θα αποτελέσει θετικό παράδειγμα δημιουργικότητας και εργατικότητας για όλα τα παιδιά του τόπου μας.


Ο Ναυτικός  Όμιλος Αργοστολίου σας ενημερώνει ότι στις 17-19 Μαρτίου η  ομάδα κολύμβησης των προαγωνιστικών κατηγοριών (9-12ετών)  συμμετείχε στο Εαρινό Κύπελλο 2023 στο κολυμβητήριο Πεπανός στην Πάτρα.

Σε αυτούς τους αγώνες συμμετείχαν 22 σωματεία και συνολικά 380 κολυμβητές και κολυμβήτριες.

Η ομάδα μας αποτελούμενη από 8 κολυμβητές-τριες της Προαγωνιστικής κατηγορίας, οι οποίοι διακρίθηκαν σημειώνοντας ο καθένας νέο ατομικό ρεκόρ κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση μετά από μεγάλη προσπάθεια καθώς οι προπονήσεις τους έχουν ξεκινήσει μόλις ένα μήνα στην νέα μας πισίνα .

Αξίζουν λοιπόν πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μας , στους γονείς, αλλά προπαντώς στους προπονητές μας.

Επιστρέψανε λοιπόν οι αθλητές μας με 17 ατομικά ρεκόρ  και 8 μετάλλια.

Ακολουθούν οι συμμετοχές ανά αγώνισμα και κατηγορία 

Κατηγορία Παίδων

Κορίτσια 12 ετών

Καγκάδη Σοφία : 1η  στα 200μ. ελεύθερο με χρόνο 02.38.15, 2η στα 50μ. ελεύθερο με χρόνο 32.17, και 3η στα 100μ. ελεύθερο με χρόνο 01.11.69.

Μαρούλη Βαρβάρα : συμμετείχε στα 50μ. ελεύθερο με χρόνο 41.05 και στα 100μ. ελεύθερο με χρόνο 01.42.72, που αποτελούν νέα ατομικά ρεκόρ.

Κορίτσια 11 ετών

Πετράτου Ηλιάνα : 2η στα 100μ. πεταλούδα με χρόνο 01.49.09 , 6η στα 50μ. πεταλούδα  με χρόνο 46.81 και 7η στα 50μ. ελεύθερο με χρόνο 38.49.

Παγουλάτου Έρρικα : συμμετείχε στα 50μ. ελεύθερο με χρόνο 50.52, στα 50μ. ύπτιο με χρόνο 104. και 100μ. ελεύθερο με χρόνο 02.01.17 που αποτελούν νέα ατομικά ρεκόρ.

Αγόρια 11 ετών

Wood Jason : 9ος στα  50μ. ελεύθερο με χρόνο 38.79 .

Τσιώκος Γεώργιος : 3ος στα 200μ. ύπτιο με χρόνο 03.41.77 και 6ος στα 100μ. ύπτιο με χρόνο 01.41.74 

Αγόρια 10 ετών

Κοψαχείλης Παναγής : 2ος στα 50μ. ελεύθερο με χρόνο 39..43 , 2ος στα 50μ. ύπτιο με χρόνο 46.90 και 2ος στα 100μ. ελεύθερο με χρόνο 01.32.65.

Αγόρια 9 ετών

Καγκάδης Αλέξανδρος :  8ος στα 50μ. ύπτιο με χρόνο 54.11.

Συνοδοί της αποστολής οι προπονήτριες Μαραβέγια Γερασιμούλα Ελένη και η  Μωραίτου Αλεξία.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε , να ευχαριστήσουμε το ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς και την εταιρεία Levante Ferries για την έκπτωση των εισιτηρίων της ομάδας μας.

 Η αθλήτρια μας Πολλάτου Λυδία, δυστυχώς έμεινε εκτός αποστολής λόγω ασθένειας.

 Επίσης για πρώτη φορά λάβαμε μέρος στην Ημερίδα μεγάλων αποστάσεων 5.000 στην πισίνα . Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε μεταξύ των δύο αγωνιστικών της προαγωνιστικής κατηγορίας και έλαβαν μέρος 19 αθλητές και αθλήτριες από την Περιφέρειά μας. Ένας από τους αθλητές ήταν ο Πετράτος Σταύρος – Αναστάσιος του ομίλου μας που κολύμπησε την απόσταση σε 1 ώρα 12 λεπτά και 26΄΄. Μια προσπάθεια πολύ επίπονη και αρκετά εξαντλιτική. Συγχαίρουμε τον αθλητή μας και ανακοινώνουμε το νέο μας τμήμα στην “Ανοικτή Θάλασσα” .

Συνοδοί της αποστολής οι προπονήτριες Μαραβέγια Γερασιμούλα Ελένη και η  Μωραίτου Αλεξία.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε , να ευχαριστήσουμε το ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς και την εταιρεία Levante Ferries για την έκπτωση των εισιτηρίων της ομάδας μας. ΑΠΟ ΤΟ Ν.Ο.ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται