Χορηγία επίπλων γραφείου στη Γυμναστική Εταιρεία Κεφαλληνίας από την εταιρεία «Laskaratos Home»

Μια σημαντική χορηγία που ενισχύει τη λειτουργία και τις υποδομές της έλαβε η Γυμναστική Εταιρεία Κεφαλληνίας (ΓΕΚ).

Ο κ. Ηλίας Λασκαράτος και η γνωστή εταιρεία Laskaratos Home προχώρησαν στη δωρεά νέων, σύγχρονων επίπλων γραφείου για τις ανάγκες του συλλόγου, στηρίζοντας έμπρακτα το έργο του αθλητικού σωματείου.

Με σχετική της ανάρτηση, η διοίκηση της Γυμναστικής Εταιρείας Κεφαλληνίας εξέφρασε και δημόσια τις θερμές της ευχαριστίες προς τον κ. Λασκαράτο και την επιχείρησή του για την ευγενική αυτή προσφορά, η οποία συμβάλλει στη βελτίωση των καθημερινών λειτουργιών του συλλόγου.

Η κίνηση αυτή αποδεικνύει τη διαρκή στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας στον αθλητισμό της Κεφαλονιάς και στους φορείς που προάγουν το έργο αυτό με συνέπεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ