Κυριακή 16 Ιουνίου 2024
20 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Παραπολιτικά / Μάχη στήθος με στήθος για Τρωιαννάτα & Δαυγάτα ενάντια στην αποχή!

Μία άγρια και σκληρή κόντρα ξέσπασε αυθόρμητα, χωρίς κανείς να το περιμένει, την ημέρα των Ευρωεκλογών μεταξύ Τρωιαννάτων και Δαυγάτων ενάντια στην αποχή!

Το μπαϊράκι σήκωσε πρώτος ο πρόεδρος των Τρωιαννάδων, ο κ. Σπύρος Χριστοφοράτος, διακηρύσσοντας ότι στο χωριό του η προσέλευση θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο! Προς επίρρωση των γραφομένων του ανάρτησε την παρακάτω εικόνα με τη δικαστική αντιπρόσωπο και τη γραμματέα του εκλογικού τμήματος του χωριού του:

Ο ήλιος όμως αργεί να δύσει και έτσι λίγα λεπτά πριν το κλείσιμο των καλπών, ένα άλλο χωριό ήρθε να κηρύξει τον πόλεμο ενάντια στην αποχή προεξοφλώντας μάλιστα επικράτηση σε αυτόν τον ιδιότυπο ανταγωνισμό έναντι των Τρωιαννάδων… ήταν τα Δαυγάτα! Ο τ. πρόεδρος και ενεργός πολιτής του χωριού, κ. Διονύσης Γασπαρινάτος, σήκωσε το γάντι απαντώντας στον κ. Χριστοφοράτο “Σπύρο, τους Τρωιαννάδες θα σας φάμε στη στροφή…..!!!” αναρτώντας την παρακάτω εικόνα με τη δικαστική αντιπρόσωπο και τη γραμματέα του εκλογικού κέντρου Δαυγάτων:

Ανεξάρτητα απ’ το αν τα κατάφεραν ή όχι θέλουμε να συγχαρούμε τους άξιους συμπολίτες μας και εκπροσώπους των χωριών τους για τον ωραίο αγώνα που έδωσαν! Αν μη τι άλλο, όσοι τα κατάφεραν και προσήλθαν στις εν λόγω κάλπες, ανταμείφθηκαν με το ωραιότερο έπαθλο, αυτό της ομορφιάς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ