Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
20 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Για την απώλεια του Ανδρέα Ποταμιάνου

Ανακοίνωση του ΙΚΙ για την απώλεια του Ανδρέα Ποταμιάνου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΙδρύματοςΚεφαλονιάς και Ιθάκης(ΙΚΙ) εκφράζει τη βαθιάθλίψη του για την απώλεια του αγαπητού μέλους του,ΑνδρέαΑ. Ποταμιάνου, ο οποίος στήριξε το IΚΙ,ιδιαιτέρα στα πρώταχρόνιαλειτουργίας του,κυρίως με την παροχή του αναγκαίου ηλεκτρονικού εξοπλισμούαλλά και στη συνέχεια με την διαρκή συμπαράστασή του.

Ο Ανδρέας Ποταμιάνος υπήρξεσημαντικήπροσωπικότητατης ελληνικής ναυτιλίαςκαι συμμετείχε ενεργά ως πρόεδρος σεδιάφορουςφορείς, κοινωνικού και εθνικού χαρακτήρα,στη μεταπολεμική και μεταπολιτευτική Ελλάδα. Ειδικότερα, διατέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας για 22 χρόνια (1980- 2002), πρωτοπόρος ήδη από τη δεκαετία του ‘50. Ακόμη, διετέλεσε πρόεδρος του Ελληνοκινεζικού Συνδέσμου, των Special Olympics Ελλάδας και του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδας, καθώς και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίουτου Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (ΕΕΣ). Επί πλέον συμμετείχε ως μέλος στην επιτροπή διεκδίκησης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, στο ΔιοικητικόΣυμβούλιο του Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου (ΝΑΤ), του Ναυτικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας και της Ελληνικής Ένωσης Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος (Helmepa)

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΚΙ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και σε όλους στους οικείους του εκλιπόντος.

Για το ΙΚΙ

Ο πρόεδρος Δ.Σ.

Ηλίας Μπεριάτος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ