Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
14.3 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Συγχαρητήρια μηνύματα στην Μαριέττα Τοπολλάι, την Μποζένα Μπαρτκόβσκα και τον ΑΓΣ Επτανήσων

Συγχαρητήριο Μήνυμα στην Μαριέττα Τοπολλάι, την Μποζένα Μπαρτκόβσκα και τον ΑΓΣ Επτανήσων για το αργυρό μετάλλιο στο Παγκόσμιο της Ρυθμικής Γυμναστικής

Το αργυρό μετάλλιο της Εθνικής Ανσάμπλ στο Παγκόσμιο Ρυθμικής Γυμναστικής αποτελεί αναμφίβολα μια συλλογική προσπάθεια.

Η συμμετοχή, όμως, στην Εθνική της αθλήτριας από την Κεφαλονιά του ΑΓΣ Επτανήσων Μαριέττας Τοπολλάι, μας κάνει ακόμη περισσότερο υπερήφανους!

Θερμά συγχαρητήρια στην Αθλήτρια για την επίδοσή της καθώς και στην προπονήτριά της  Μποζένα Μπαρτκόβσκα. Η σκληρή δουλειά, η υπομονή και η προσήλωση στον τελικό στόχο φέρουν -όπως αποδείχθηκε- τα καλύτερα αποτελέσματα!

Στην αθλήτρια, την οικογένειά της και τα μέλη της ομάδας εύχομαι το αποτέλεσμα αυτό να είναι ο προάγγελος πολλών, ακόμη, επιτυχιών!

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης


Θερμά συγχαρητήρια στην αθλήτρια και μέλος της Εθνικής Ομάδος  Μαριέττα Τοπολλάι και στην προπονήτρια της Μποζένα Μπαρτκόβσκα για την επιτυχίας της στο  Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρυθμικής Γυμναστικής με την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου.

Η επιτυχία της Μαριέττας μας γεμίζει υπερηφάνεια και ικανοποίηση και επιβεβαιώνει την μεγάλη παράδοση επιτυχιών που έχει δημιουργήσει ο σύλλογος της Κεφαλονιάς, επιστέγασμα  της σοβαρής δουλειάς που γίνεται από την διοίκηση και τους προπονητές του ΑΓΣ Επτανήσων.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & Π.Ε. ΙΘΑΚΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ  Π. ΤΡΑΥΛΟΣ


Μια νέα μεγάλη επιτυχία στο Παγκόσμιο Ρυθμικής Γυμναστικής ήρθε για την Ελλάδα, το Αργυρό μετάλλιο στο Ανσάμπλ που μας κάνει διπλά υπερήφανους.

Τόσο για την χώρα, όσο και για την συμμετοχή σε αυτήν μιας ακόμα αθλήτριας από το νησί μας της Μαριέττας Τοπολλάι που με την προπονητική καθοδήγηση της Μποζένα Μπαρτκόβσκα κατακτά τις κορυφές του αγωνίσματος.

Συγκινεί ιδιαίτερα η επιτυχία της Μαριέττας που πάλεψε σκληρά αυτή και η οικογένεια της μέσα από δυσκολίες και αντιξοότητες για να φτάσει στην κατάκτηση τόσο υψηλών στόχων.

Θερμά συγχαρητήρια τόσο στην Μαριέττα Τοπολλάι , όσο στην Μποζένα και τον ΑΓΣ Επτανήσων που αναδεικνύουν  συχνά αθλήτριες παγκόσμιου βεληνεκούς. 

Ο Δήμαρχος

Θεόφιλος Μιχαλάτος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ