Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
15 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Δράσεις από την Κινητή Μονάδα ΠΙΝ

ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

Η Κινητή Μονάδα Ιονίων Νήσων συνεχίζει τις ενημερωτικές δράσεις της,οι οποίες στοχεύουν στην ενημέρωση και στην ευαισθητοποίηση του πληθυσμού γύρω από τα θέματα νόμιμων (αλκοόλ, τζόγο, διαδίκτυο)αλλά και παράνομων (ναρκωτικές ουσίες) εξαρτήσεων.

Στο πλαίσιο αυτό, την Τρίτη 24/5/2022 και ώρα 16:00 η Κινητή Μονάδα σε συνεργασία με το ΔΙΕΚ Αργοστολίου θα πραγματοποιήσει ανοιχτή συζήτηση με τους φοιτητές και τους καθηγητές του ΔΙΕΚ. Σκοπός της δράσης είναι η ενημέρωση για θέματα που αφορούν τις εξαρτήσεις (είτε παράνομες είτε νόμιμες) καθώς και για τις παρεχόμενες υπηρεσίες της Κινητής Μονάδας του ΚΕΘΕΑ στο νησί. Η ενημερωτική δράση, θα πραγματοποιηθεί στο χώρο εκπαίδευσης του ΔΙΕΚ.                                                                                                                

Στις 25/5/2022 η Κινητή Μονάδα θα βρίσκεται στο Δήμο Σάμης όπου σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Σάμης, όπως και με την υποστήριξη του Τμήματος Πρόνοιας του Δήμου Σάμης, θα πραγματοποιήσει ανοιχτή ενημερωτική συζήτηση σχετικά με τη χρήση διαδικτύου. Η δράση είναι ανοιχτή προς όλους τους κατοίκους του Δήμου Σάμης. Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σάμης, και ώρα 11:00 το πρωί.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συζήτηση επίσης με θέμα τη χρήση διαδικτύου στο Ιδιωτικό Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών «ΙΡΙΣ  ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ». Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του ΚΔΑΠ, ώρα 17:00 και απευθύνεται σε γονείς και εργαζόμενους του ΚΔΑΠ .

Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ και με σεβασμό στο απόρρητο.

Η Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με έδρα τη Κεφαλονιά και με κωδικό ΟΠΣ 5052169 εντάσσεται στο Ε.Π. «Ιόνια Νησιά 2014-2020».

ΚΕΘΕΑ-Κινητή Μονάδα Ιονίων Νήσων

Κεφαλονιά, Ληξούρι

Στ. Τυπάλδου, Τ.Κ 28200

2671091720, 6971981651

kmkefalonia@kethea-epirou.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ