Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
19 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ταινία αμερικανικής παραγωγής γυρίζεται στην Κεφαλονιά

Αυτές τις μέρες βρίσκεται στο νησί μας το καστ ταινίας Αμερικανικής παραγωγής για τα γυρίσματα που θα λάβουν χώρα στον τόπο μας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς & Ιθάκης Σταύρος Π. Τραυλός πραγματοποίησε  χθες  Πέμπτη 22/9, συνάντηση στα γραφεία της Περιφέρειας, με τον παραγωγό Δημήτρη Τσιλιφώνη και το location  Manager Γιάννη Φιρίγκο, οι οποίοι του ανέλυσαν το περιεχόμενο της ταινίας και του γνωστοποίησαν τις τοποθεσίες στις οποίες γίνονται τα γυρίσματα.

Σε ένα κλίμα αμοιβαίας διάθεσης για συνεργασία, έγινε συζήτηση για νέες παραγωγές που θα μπορούσαν να γυριστούν στα νησιά της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης.

Η σημερινή Περιφερειακή Αρχή  με τη δημιουργία του γραφείου  “film office” για τα Ιόνια νησιά και τη γενικότερη βοήθεια που παρέχει για να γυριστεί όποια ταινία ή ντοκιμαντέρ λαμβάνει χώρα στα νησιά μας, βλέπει με μεγάλη ικανοποίηση τις πολύ σημαντικές παραγωγές που εκτελέστηκαν και εκτελούνται, οι οποίες συνεισφέρουν τα μέγιστα στην προβολή των νησιών μας και σαφώς συνιστούν δικαίωση για τις συντεταγμένες προσπάθειές μας.

Οι συντελεστές της ταινίας ευχαρίστησαν τον Αντιπεριφερειάρχη για το ενδιαφέρον του και τη βοήθεια που παρέχει η Περιφέρεια σε ότι ζητηθεί, διαβεβαιώνοντάς τον παράλληλα ότι το ενδιαφέρον για μελλοντικές παραγωγές στην Κεφαλονιά  όλο και αυξάνεται.

Ο Αντιπεριφερειάρχης αφού τους ευχαρίστησε  για την εκτενή ενημέρωση που του παρείχαν αλλά και το ενδιαφέρον που δείχνουν για το νησί μας, τους έκανε μια σύντομη παρουσίαση προτάσεων που αφορούν σε εξαιρετικά ενδιαφέρουσες εν δυνάμει μελλοντικές παραγωγές με θέματα τοπικού ενδιαφέροντος.

                                   Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & Π.Ε. ΙΘΑΚΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ