Τρίτη 23 Απριλίου 2024
22.1 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αυτοψία από την Μπάρμπαρα Βασιλάτου στην Τούμπα για λογαριασμό της Populous

Η αυτοψία των ανθρώπων της Populous στην Τούμπα στο παιχνίδι με τον Αστέρα

Ένα από τα πιο σημαντικά θέματα όχι μόνο για την φετινή σεζόν αλλά γενικότερα στην ιστορία του ΠΑΟΚ είναι αναμφίβολα το χτίσιμο ενός νέου γηπέδου, στην περιοχή της Τούμπας και το πρότζεκτ αυτό με την Νέα Τούμπα έχει πάρει τον δικό του δρόμο.

Κακά τα ψέματα η Νέα Τούμπα αποτελεί το πιο σημαντικό στόχο για τον Ιβάν Σαββίδη και όλο τον ΠΑΟΚ, καθώς είναι ένα έργο που θα εκτιναξει τον ΠΑΟΚ σε επίπεδο ανάπτυξης και βιωσιμότητας.

Εδώ και περίπου έναν 1,5 μήνα ο Ιβάν Σαββίδης και οι συνεργάτες του έχουν πάρει στα χέρια τους τα τρία σχέδια για το νέο γήπεδο που έχουν εκπονηθεί σε συνεργασία από τις εταιρίες Salfo και Populous και πλέον στον Δικέφαλο περιμένουν τις τελευταίες αλλαγές-διορθώσεις πριν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ  δώσει το τελικό «ΟΚ» για να δοθούν σε δημόσια διαβούλευση.

Το γεγονός ότι προχωράει το θέμα της Τούμπας φαίνεται και από το γεγονός πως από το πρωί της Κυριακής βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη, ο project director της Populous, Νικ Ρέινολντς και η συνεργάτιδά του, αρχιτέκτονας, Μπάρμπαρα Βασιλάτου που εξετάζουν από κοινού με τους ανθρώπους της ΠΑΕ κάποιες μικρές βελτιώσεις στα τρία πρότζεκτ, βάσει των όσων έχουν αποφασιστεί από τον Ιβάν Σαββίδη και τους συνεργάτες του.

Οι δυο άνθρωποι της αμερικανικής εταιρείας έδωσαν το παρών χθες στο γήπεδο της Τούμπας στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, έχοντας μια συγκεκριμένη «αποστολή».

Αυτό που ήρθαν να κάνουν αρχικά ήταν να δουν (και να καταγράψουν) όλη την διαδικασία λειτουργίας του γηπέδου εν ώρα αγώνα, την διαδικασία έλευσης και αποχώρησης των φιλάθλων του Δικεφάλου στο γήπεδο.

Ο Νικ Ρέινολντς και η Μπάρμπαρα Βασιλάτου, μαζί με στελέχη της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και κυρίως τον υπεύθυνο του γηπέδου, Γιάννη Δημογιάννη που μαζί με τον project director του έργου και επικεφαλής τεχνικών υπηρεσιών της Dimera, Δημήτρη Μουτσάκη είναι τα βασικά στελέχη της επιτροπής για τη Νέα Τούμπα, βρέθηκαν σε διάφορα σημεία και εκτός γηπέδου από νωρίς.

Αυτό έγινε προκειμένου οι άνθρωποι της Populous να διαπιστώσουν ιδιοίς όμμασι και να πάρουν δεδομένα για την ροή έλευσης του κόσμου του ΠΑΟΚ στο γήπεδο. Από σήμερα η δουλειά πάνω σε θέματα για την Νέα Τούμπα συνεχίζεται. Οι εργασίες των δύο πλευρών ξεκίνησαν το πρωί της Δευτέρας με έντονους ρυθμούς και η αυτοψία θα βοηθήσει στην διαμόρφωση κάποιων λεπτομερειών στα τρία σχέδια του νέου γηπέδου.

ΠΗΓΗsfina.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ