Τρίτη 16 Απριλίου 2024
18.2 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

«Αναγνώριση και Συλλογή Μανιταριών» | Απολογισμός

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο σεμινάριο που διοργάνωσε στις 26 & 27 Νοεμβρίου το Ίδρυμα Φωκά Κοσμετάτου μέσω του Βοτανικού Κήπου Κεφαλονιάς με θέμα «Αναγνώριση και Συλλογή Μανιταριών» με υπεύθυνο διδασκαλίας τον Δρ. Γεώργιο Κουτρώτσιο, Γεωπόνο- Μυκητολόγο, με μεγάλο ερευνητικό έργο και εμπειρία στην  εκπαίδευση για συλλογή άγριων  μανιταριών.

Το Ίδρυμα Φωκά-Κοσμετάτου ευχαριστεί θερμά τον Δρ. Αργύριο Γεράκη για την πολύ ενδιαφέρουσα εισήγηση του  στο θεωρητικό μέρος του σεμιναρίου με τίτλο «Πολιτισμικές, λατρευτικές και φαρμακευτικές χρήσεις των μανιταριών»

και τον Πρόεδρο του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων κ. Νικόλαο Κοψαχείλη για την παραχώρηση της αίθουσας Γεράσιμος Αρσένης, καθώς και την Μονάδα Διαχείρισης Εθνικών Πάρκων Ζακύνθου, Αίνου & Προστατευόμενων Περιοχών Ιονίων Νήσων (Παράρτημα Αργοστολίου) για την άδεια που μας έδωσαν να επισκεφτούμε το όρος Ρούδι.

Η ένθερμη ανταπόκριση του κόσμου στη δράση αυτή, καταδεικνύει την σημασία που έχουν τέτοιες πρωτοβουλίες που συνδυάζουν την γνώση  και την τέρψη, για το νησί μας.

Ίδρυμα Φωκά Κοσμετάτου Βοτανικος Κήπος Κεφαλονιάς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ