Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
19 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Στον Συνεταιρισμό της Ρομπόλας με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού

Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμούβρέθηκα με τη σύζυγό μου Ευτέρπη, τη Κυριακή 13.11 στα Ομαλά και στο οινοποιείο του Συνεταιρισμού Παραγωγών Ρομπόλας «Ορεάλιος Γη».

Εκεί, είχα την ευκαιρία να ενημερωθώ από  τον Πρόεδρο του Συνεταιρισμού Παναγή Γαλιατσάτο και τον ΔιευθυντήΚώστα Μπαζίγο για τη πορεία των προσπαθειών τους να καταστήσουν τη Ρομπόλα προϊόν αναγνωρίσιμο  τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό.

Ο οινοτουρισμόςαποτελεί για τη χώρα μας μια νέα δραστηριότητα, στο πλαίσιο της οποίας η Κεφαλονιά αποκτά ιδιαίτερη δυναμική.

Με αφορμή, δε, τη πρόσφατη Βράβευσητης Κεφαλονιάς  ως «Καλύτερο Προορισμό για εξωτερικές δραστηριότητες» στην έκθεση τουρισμού του Λονδίνου, ο οινοτουρισμόςαποτελεί μέρος μιαςαναβαθμισμένης εμπειρίας για τους επισκέπτες μας.

Συγχαίρω τους οινοποιούς μας για τις πρωτοβουλίες τους και τους ευχαριστώ για όσα έχουν προσφέρει μέσω της συστηματικής δουλειάς που έχουν καταβάλει.

Στη προσπάθειά τους αυτή παραμένω σταθερός αρωγόςΣε εκείνους, άλλωστε, αντανακλά ένα σημαντικό μέρος της ταυτότητας του τόπου μας.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ