Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
13.7 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Υπερίων για 28 Οκτωβρίου: ήμασταν πολλοί, μαζί, αλλά και δυνατοί!

«Παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου»

Με ψηλά το κεφάλι, πατριωτισμό και  περηφάνια, οι ωφελούμενοι του ΚΔΗΦ και οι ένοικοι της ΣΥΔ, συνοδευόμενοι από μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Υπερίων και από τους εργαζομένους στην Στέγη,  εν όψει του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου, έδωσαν ένα υπέροχο και αξιόλογο παρών.

Συγκίνησαν με την παρουσία τους όλους τους παρευρισκόμενους που με το παρατεταμένο χειροκρότημά τους φώτισαν τα πρόσωπα των Α.μεΑ. με υπέροχα χαμογέλα.

Ως Ένωση προστασίας της Ισότητας  και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ “Υπερίων”, νιώθουμε ικανοποίηση γιατί έχουμε τολμήσει και έχουμε δικαιωθεί.  Τα παιδιά μας απέδειξαν ότι και τα Άτομα με Αναπηρία μπορούν, να κατακτήσουν πράγματα, αρκεί να τους δοθεί η ευκαιρία, μακριά πάντα από την περιθωριοποίηση και τον αποκλεισμό.

Θερμά συγχαρητήρια στους ωφελούμενους του ΥΠΕΡΙΩΝΑ και στους συνοδούς τους αλλά και σε όλους όσους μας υποστηρίζουν και με σεβασμό αντιμετωπίζουν τους αγώνες μας.

Χρόνια πολλά και του χρόνου με υγεία και αισιοδοξία, γιατί και σ’ αυτή την παρέλαση ήμασταν πολλοί, μαζί, αλλά και δυνατοί!

Για το Δ.Σ.,

Με εκτίμηση,

Η Πρόεδρος,                                         Η Γενική Γραμματέας και Ταμίας,

Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου                 Παρασκευή Κοντογιαννάτου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ