Τετάρτη 29 Μαΐου 2024
23 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Για τον αιφνίδιο θάνατο της αειμνήστου Αναστασίας Γερ. Μουρελάτου

ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Φιλαρμονικής Σχολής Πάλλης, με την θλιβερή είδηση του θανάτου του Αναστασίας Μουρελάτου του Γεράσιμου συνήλθε εκτάκτως σήμερα, 13/12/2022, ημέρα Τρίτη, και αφού έλαβε υπόψη:
Την μεγάλη κοινωνική προσφορά της μεταστάσης, όπου εξέχουσα θέση κατέχει η άοκνη και τελεσφόρος επί σειρά ετών δραστηριότητά της, προς οικονομική και ηθική στήριξη της Φιλαρμονικής, η ιδιαιτέρως ωφέλησε, αποδεικνύοντας την αγάπη της και της οικογενείας της, προς το ιστορικό Σωματείο μας και σε όλη την κοινωνία του Ληξουρίου και της Επαρχίας Πάλλης,
ομόφωνα εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του προ την οικογένεια της θανούσης και αποφασίζει:
α) Να παρακολουθήσει σύσσωμο το Δ.Σ. την κηδεία του μεταστάσης.
β) Αντίγραφο του παρόντος ψηφίσματος να επιδοθεί στους οικείους της μεταστάσης από τον Πρόεδρο του Σωματείου και να σταλεί προς δημοσίευση στα τοπικά Μ.Μ.Ε.


Απίστευτο μοιάζει το γεγονός ότι έφυγε εντελώς ξαφνικά και πρόωρα από κοντά μας η αγαπητή σε όλους μας Τασία Μουρελάτου.

Μια γυναίκα – σύμβολο που στιγμάτισε με την πορεία και την παρουσία της στον τόπο μας μια ολόκληρη εποχή.

Με το σύζηγό της Γεράσιμο και τα τέσσερα παιδιά τους , τη Μαρία , τη Νανά , τον Μπάμπη και τον Σπύρο , με καθημερινό αγώνα κατάφεραν και δημιούργησαν μια οικογενειακή επιχείρηση στους τομείς της εστίασης και του τουρισμού που έγραψε και συνεχίζει να γράφει ιστορία στην περιοχή μας.

Η Τασία υπήρξε πυλώνας ακλόνητος όλα αυτά τα χρόνια τόσο στην οργάνωση και λειτουργία της επιχείρησης όσο και στην στήριξη της οικογένειας που μετά τον πρόωρο θάνατο του συζύγου της κατάφερε και διατήρησε με ισχυρούς δεσμούς.

Δεν περιορίστηκε όμως μόνο σε αυτά.

Είχε συνεχή και δυναμική παρουσία στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας με ενεργή συμμετοχή σε εκδηλώσεις , καρναβάλια , θεατρικά και χορωδίες.

Αγαπητή Τασία θα μας λήψεις , μα πιο πολύ θα μας λείψει το μόνιμο χαμόγελο που είχες ζωγραφισμένο στο πρόσωπο σου , η καλή σου καρδιά και την προθυμία σου να συνεισφέρεις σε ότι σου ζητούσαμε.

Στα παιδιά και στους οικείους της εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Από το γραφείο τύπου του Δήμου Ληξουρίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ