Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
20 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η Αδελφότητα για τη βιβλιοπαρουσίαση του Γιάννη Βαρούχα

«Άγγελοι επί γης»

του

ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΡΟΥΧΑ

Βιβλιοπαρουσίαση στην Αδελφότητα.

Στην κατάμεστη αίθουσα του 1ου ορόφου της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά, έγινε το Σάββατο το βράδυ η παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Βαρούχα με τίτλο “Άγγελοι επί Γης” των εκδόσεων Περισπωμένη.

Μερική άποψη του κοινού.

Το συγγραφέα προλόγισε ο Πρόεδρος της Αδελφότητας, κ. Παύλος Σκλαβούνος, ο οποίος αναφέρθηκε σύντομα στην έννοια και την αξία της Αγάπης, καθώς και στη σημασία των μικρών αυτών αγγέλων στη ζωή μας και τη συμβολή τους στην εμπέδωση της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Ο πρόεδρος της Αδελφότητας, κ. Παύλος Σκλαβούνος, με τον συγγραφέα κ. Γιάννη Βαρούχα.

Για το βιβλίο μίλησαν οι

Διονύσης Χιόνης, πρόεδρος του Κέντρου Μελέτης του Εγκλήματος

Νικολαος Σταθόπουλος, Διεπιστημονικό Κέντρο Αθηνών

Ευδοξία Φασούλα, Διδάκτωρ Εγκληματολογίας Πανεπιστημίου Μονάχου, γραφολόγος

Ελευθερία Αγγέλη, οικονομολόγος μέλος της ζωοφιλικής οργάνωσης του Δήμου Βύρωνα.

Ιωάννης Κοσμάτος, πρώην Διευθυντής 2ου Λυκείου Αργοστολίου, πτυχιούχος Αγγλικής φιλολογίας, με μεταπτυχιακά στην εκπαίδευση και στη Ψυχολογία. Μέλος του ΔΣ του Doris Ark.

Νικόλας Φαραντούρης, Καθηγητής της Ευρωπαϊκής Έδρας Jean Monnet στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο Ανταγωνισμού, Ενέργειας και Μεταφορών και Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Στρατηγική, Δίκαιο & Οικονομικά της Ενέργειας στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, δικηγόρος στον Άρειο Πάγο, καθώς και

-ο συγγραφέας του βιβλίου Γιάννης Βαρούχας.

Στιγμιότυπο από την ομιλία του Γιάννη Βαρούχα.

Την εκδήλωση, την οποία συντόνισε η υπεύθυνη του τμήματος Γυναικών της Αδελφότητας κ. Άννα Παρίση, παρακολούθησε πλήθος κόσμου, μελών και φίλων της Αδελφότητας. Επίσης παρευρέθηκε ο κ. Σπύρος Γαλιατσάτος Περιφερειακός Σύμβουλος Κεφαλληνίας , η κ. Μαριολένη Νεοφύτου πρ. Πρόεδρος της Αδελφότητας , η κ. Αφροδίτη Ζαμπέλη πρόεδρος του συλλόγου Κομιτάτων, κ. Σταματία Καρλή του συλλόγου Αίνος Πυργίου.

Ο Γιάννης Βαρούχας με την πρώην πρόεδρο της Αδελφότητας, Μαριολένη Νεοφύτου, και τον έφορο του ΔΣ Νικόλα Ζαφειράτο.

Η εκδήλωση έκλεισε με τις υπέροχες μελωδίες των αδελφών Σπύρου και Γεράσιμου Καραβιώτη και στους καλεσμένους προσφέρθηκε Κεφαλλονίτικο κρασί συνοδευόμενο από ντόπια τυριά.

Οι αδελφοί Καραβιώτη ξεσήκωσαν την Αδελφότητα με το ταλέντο, το κέφι και τις μουσικές τους επιλογές!!

Τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου, που αφορούν τα πνευματικά δικαιώματα του συγγραφέα, αποδίδονται στο ζωοφιλικό καταφύγιο Doris Ark που εδρεύει στη ΒΙΠΕ Αργοστολίου.

Η Μαρίνα Μασάντο με τη Σταματία Καρλή.

Η εικονογράφηση του βιβλίου έγινε από παιδιά-τις μαθήτριες και τους μαθητές του εργαστηρίου ζωγραφικής “Αποτυπώματα” της ζωγράφου Μαρίνας Στελλάτου.

Το βιβλίο είναι δίγλωσσο (ελληνικά+αγγλικά) με μετάφραση από τον εκπαιδευτικό και εκ των ομιλητών της εκδήλωσης κ. Ιωάννη Κοσμάτο.

Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ